Afstandsbediening met dubbel toetsenbord - Paradox-alarm

SKU
REM3
Hoewel zeer compact, is dit bidirectionele handbediende toetsenbord zeer compleet: Het maakt het mogelijk alle in- en uitschakelmodi te bedienen en een dubbele rij LED's geeft de systeemstatus aan.
€ 52,50
GARANTIE:
2 jaar
COMPATIBILITÉ:
Paradox

Bi-directionele toetsenbord afstandsbediening

Ref :Paradox REM3

De REM3 Paradox afstandsbediening is een draagbaar mini-toetsenbord waarmee u de verschillende functies van de Magellan alarmcentrale op afstand kunt bedienen. Hoewel het een zeer compacte sleutelhanger is, heeft deze afstandsbediening een vijftiental toetsen voor geavanceerde bediening van het alarmsysteem. Verschillende van deze toetsen kunnen worden geprogrammeerd voor specifieke doeleinden.

Zo kan het systeem onder meer in alle modi (gedeeltelijk, totaal, nacht, ontwapend) worden in- en uitgeschakeld. De acties worden bevestigd door akoestische en visuele indicaties via een dubbele rij LED's. Deze visuele indicaties maken het ook mogelijk de status van het bedieningspaneel te controleren (ingeschakeld of uitgeschakeld) of de plaats van de randapparatuur aan te passen dankzij een functie voor het meten van het radiosignaal.

Deze afstandsbediening communiceert op een radiokanaal dat beschermd is tegen interferentie. Geschikt voor grote gebouwen, het bereik van deze alarmafstandsbediening is 45 meter in een open veld en de levensduur van de batterij is ongeveer 1 jaar. Een specifieke waarschuwing van het bedieningspaneel waarschuwt wanneer de batterijen moeten worden vervangen.

General

Merk Paradox

fiche technique et service

Fiche technique Technische kenmerken van de Paradox REM3 bidirectionele toetsenbord afstandsbediening
  • Frequentie: 868Mhz
  • Batterij: 1 lithium batterij type 2032 3V
  • Levensduur van de batterij: minimaal 1 jaar
  • Bereik: 45m in het vrije veld
  • Afmetingen: 8 x 3,4 x 1,5cm