Domotica doos

Een domoticabox is een besturingseenheid die verbinding maakt met het internet en waarmee je de apparatuur in je huis op afstand kunt beheren en automatiseren. Afhankelijk van het merk en de domotica-oplossing beheert de domotica-centrale verschillende functies in de aangesloten woning. De meeste functies zijn beveiliging, comfort, energiebeheer en multimedia-apparatuur.... Meer lezen

Wat is een domoticabox?

De domoticabox communiceert via radioverbindingen met de verschillende domoticamodules en micromodules in de hele woning. Deze objecten die verbonden zijn met de box zijn zenders en ontvangers van commando's die geprogrammeerde scenario's activeren. De sensoren (bv. een bewegings- of openingssensor) sturen de informatie naar de box, die vervolgens de bijbehorende trigger activeert.

Je kunt een groot aantal domoticascenario's instellen die passen bij je dagelijkse gewoonten.

De domoticacentrale kan ook in realtime op afstand worden bediend via een pc-interface of een mobiele/tablettoepassing. Op elk moment, waar je ook bent, heb je toegang tot de belangrijkste functies van je woning en/of kun je controleren of alles in orde is.

Hoe kies ik een domoticakast?

CFP Sécurité heeft verschillende domotica-oplossingen en fabrikanten van verbonden objecten geselecteerd die zowel een beveiligingssysteem als comfortapparatuur (verwarming, verlichting, rolluiken, multimedia, enz.) kunnen bedienen.

Door gebruik te maken van Z-Wave, Bluetooth of ons eigen protocol, zijn de aangeboden producten eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor ze voor iedereen eenvoudig te gebruiken zijn.

In onze selectie vind je de Somfy Tahoma domoticabox, de Delta Dore Tydom controlebox en de Zipato box die compatibel zijn met Z-Wave en Zigbee domotica.

Met uitbreidbare domoticasystemen kun je beginnen met één type apparatuur, zoals een alarmsysteem, en dan geleidelijk andere aangesloten objecten toevoegen naarmate je behoeften veranderen.

Producten 1-10 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. USB dongle - SONOFF
  ZigBee CC2531 USB dongle

  ZigBee USB dongle - SONOFF

  De ZigBee CC2531 USB dongle van SONOFF combineert prestaties en functionaliteit en stelt u in staat om al uw compatibele domotica-apparaten te bedienen.

 2. S3 Smart Centre - BroadLink | CFP Security
  S3 Hub

  HUB Inteligent WiFi - S3 Hub - BROADLINK

  In een connected home heeft u de juiste domotica apparatuur en accessoires nodig voor een optimale gebruikerservaring. BroadLink heeft het S3 Smart Centre ontworpen om eenvoudig verschillende apparaten en systemen in uw smart home te bedienen.
 3. Mini concentrateur BLE Smart Home - GW4C- BROADLINK
  GW4C

  BLE Slimme Thuis Minihub - BROADLINK

  De BLE Smart Home - GW4C mini hub van BROADLINK is een apparaat dat is ontworpen om het beheer van je smart home te vereenvoudigen met behulp van draadloze Wi-Fi en Bluetooth communicatie.
 4. Pont 433MHz RF Brug R2 - SONOFF
  RF Bridge R2

  Pont 433MHz /Wifi RF Brug R2 - SONOFF

  Vereenvoudig uw dagelijks leven en win aan binnencomfort met de RF Bridge R2 van SONOFF. Het is een mini gateway waarmee u tot 16 apparaten op afstand kunt bedienen.

 5. Passerelle sans fil intelligente (WiFi vers Zigbee) - R7070 - WOOX
  R7070

  Slimme draadloze gateway (WiFi naar Zigbee) - R7070 - WOOX

  Deze slimme draadloze gateway (WiFi naar Zigbee) - R7070 van WOOX wordt aangesloten op een WiFi-router en is een innovatieve oplossing om al je Zigbee-apparaten te bedienen. Het heeft ook een bereik tot 30 meter.

 6. ZIGBEE / WIFI domotica box - SONOFF
 7. USB Zigbee 3.0 sleutel met externe antenne - SONOFF
  ZBDongle-E

  ZigBee 3.0 USB-stick met externe antenne - SONOFF

  De USB ZigBee 3.0 key met externe 20 dBm antenne van SONOFF is een adapter die als gateway wordt gebruikt. Het maakt het mogelijk om direct verschillende domotica apparatuur te beheren.

 8. ZIGBEE / WIFI domotica box met batterij - SONOFF
  ZBBridge-P

  ZIGBEE / WIFI domotica box - SONOFF

  Vereenvoudig uw dagelijks leven met de BRIDGE-P domotica box ontwikkeld door SONOFF. Dit apparaat biedt u de mogelijkheid om verschillende sensoren, schakelaars en slimme stopcontacten op afstand te beheren.
 9. E1 Zigbee 3.0 Smart Home Hub - AQARA
 10. Intelligente tuinbesproeiingsregeling - R4238 - WOOX
  R4238

  Intelligente tuinbesproeiingsregeling - R4238 - WOOX

  Le contrôleur intelligent de l'irrigation du jardin R4238 de WOOX vous permet de piloter l'arrosage de votre jardin. Avec sa facilité d'utilisation, ses multiples options de commande, et sa compatibilité avec divers raccords, il devient un allié essentiel et économique pour garder votre jardin luxuriant.

Producten 1-10 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren