Transmissie

Producten 1-10 van 32

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Répéteur/Routeur Zigbee Range Extender Zi - AEOZZGA001 - AEOTEC
  AEOZZGA001

  Zigbee Range Extender Zi Repeater/Router - AEOZZGA001 - AEOTEC

  AEOTEC's AEOZZGA001 Zigbee Range Extender Zi repeater/router versterkt signalen van slimme apparaten voor naadloze overdracht en snelle verwerking naar de gateway.
 2. Z-Wave Plus 700 Range Extender 7 signaalrepeaters - AEOEZW189_PCS2 - AEOTEC
  AEOEZW189_PCS2

  Z-Wave Plus 700 Range Extender 7 signaalrepeaters - AEOEZW189_PCS2 - AEOTEC

  Dit pakket van 2 Z-wave+ 700 range extender 7 signaalrepeaters van Aeotec is een set apparaten die zijn ontworpen om het bereik en de betrouwbaarheid van je huisautomatiseringsnetwerk te verbeteren. Ze fungeren als relaispunten. Deze repeaters bieden een stabiele verbinding tot 30 meter binnenshuis en 150 meter buitenshuis.
 3. Module GSM dubbele SIM Paradox GPRS14
  GPRS14

  GSM Dubbele SIM Zender Module - Paradox Alarm

  Met deze module wordt de besturingseenheid uitgebreid met GSM-communicatiefuncties: waarschuwingen en beheer op afstand. Dankzij de dual-simfunctie kunnen twee netwerken worden gebruikt voor meer veiligheid.
 4. CPE Wi-Fi 5 GHz extérieur/IP65 LigoDLB 5-15n - LIGOWAVE
  DLB-5-15N

  CPE Wi-Fi 5 GHz buiten/IP65 LigoDLB 5-15n - LIGOWAVE

  Met zijn krachtige draadloze connectiviteit, brede dekking en betrouwbaarheid levert de LIGOWAVE -LigoDLB 5-15n outdoor 5 GHz Wi-Fi/IP65 CPE high-speed connectiviteit in de meest veeleisende buitenomgevingen.
 5. RP512IP0000A RISCO - MODULE PLUG-IN TCP/IP MULTI-SOCKET LIGHTSYS ET PROSYS
  RP512IP0000A

  Multi-Socket IP Module - Risco

  De IP Multi-Socket module is eenvoudig toe te voegen aan uw apparaat. Hiermee kan het systeem communiceren via het TCP/IP-netwerk.

  Deze module is compatibel met de ProSYS™ Plus of de LightSYS™ 2 (versie hoger dan 5.0) besturingseenheden.

  Het kan worden gebruikt als het primaire communicatiemiddel, maar in het geval van een storing in het GSM/GPRS/3G- of PSTN-netwerk kan het worden gebruikt als back-up.

 6. Waterdichte ontvanger voor buiten - Diagral
  DIAG67AVX

  Waterdichte ontvanger voor buiten - Diagral

  De waterdichte buitenontvanger kan worden gebruikt om buitenverlichting, elektrische apparaten, buitenbesproeiingssystemen of automatische poorten en garages te bedienen.
 7. RISCO RW132XWR800A TWEEWEG DRAADLOZE REPEATER
  RW132XWR800A

  Draadloze tweeweg-repeater - Risco

  Om het signaalbereik van inbraakdetectiesystemen te optimaliseren, biedt Risco deze repeater aan.
  Dit draadloze accessoire is ontworpen voor bidirectionele alarmtechnologieën. Het is compatibel met de Agility TM en WiComm Pro versie 5.62 en hoger alarmbereiken en kan het beveiligde dekkingsgebied aanzienlijk uitbreiden.

 8. Tyxal+ universele radiozender
  DU TYXAL+

  Tyxal+ universele radiozender

  De universele Tyxal+ radiozender is een accessoire dat kan worden gecombineerd met elke bedrade detector (ook die van een ander merk dan Delta Dore), waardoor deze wordt omgevormd tot een radioapparaat dat compatibel is met de Tyxal+ alarmcentrale.
 9. ReX Radiosignaalversterker - Wit - Ajax Alarm
  AJAX REX

  ReX radiosignaalversterker - Ajax Alarm

  De ReX-signaalrepeater vergroot het radiobereik en dus de communicatieafstanden tussen de besturingseenheid en de randapparatuur.

 10. Signaalrepeater - Visonic PowerMaster RP-600-PG2 Alarm
  RP-600-PG2

  Signaalherhaler - Visonic PowerMaster Alarm

  De Visonic PowerMaster signaalrepeater is compatibel met de Visonic PowerMaster serie van huisalarmpanelen. Hiermee kan het signaal opnieuw worden verzonden en versterkt tussen het bedieningspaneel en de verschillende componenten. Het is nuttig in geval van een slechte verbinding tussen het bedieningspaneel en de inbraakdetectoren, als uw woning te groot is of als uw muren te dik zijn. Het maakt een optimale communicatie mogelijk tussen uw verschillende draadloze toestellen.

Producten 1-10 van 32

per pagina
Van hoog naar laag sorteren