Eufy detector

Eufy detectors zijn inbraakdetectors die je veiligheid verbeteren door je te waarschuwen als een deur of raam verdacht wordt geopend of als er een aanwezigheid in een kamer wordt gedetecteerd. Deze detectoren zijn volledig draadloos en maken via WIFI verbinding met de Eufy HOMEBASEhuisalarmcentrale. Via de Eufy Security-applicatie kunnen deze alarmdetectoren ook een melding naar een smartphone sturen.... Meer lezen

Eufy deur- en raamopeningsmelder

De openingsmelder is volledig draadloos. Hij is via WIFI verbonden met de Eufy HomeBase besturingseenheid. Hij is eenvoudig te installeren en waarschuwt je als de deur wordt geopend, waardoor het alarm afgaat. Het werkt met een magnetisch contact. Als het magnetisch contact verbreekt, na een geforceerde opening of een inbraak, signaleert de openingsdetector de anomalie om het alarm te activeren. Hij stuurt ook een visuele en akoestische melding via de Eufy Security app naar een smartphone of de Eufy Home basisbedieningseenheid, die het alarm activeert. Het alarm klinkt tot 100 dB.

Het wordt gevoed door een batterij met lange levensduur, dus het is net zo snel te installeren als te gebruiken. De deur- en raamopeningsmelder bestaat uit een sensor en een magneet. Bevestig hem gewoon op de deur of het raam volgens de instructies van de fabrikant en hij is in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Eufy draadloze binnenbewegingsmelder

De Eufy draadloze binnenbewegingsmelder is compact en discreet. Hij beschikt over een reeks functies, waaronder een meldingsfunctie bij detectie en instelbare gevoeligheid via de mobiele app. Hij is strategisch in de ruimte geplaatst en kan beweging detecteren binnen zijn brede gezichtshoek om uitgebreide bescherming te bieden.

De gevoeligheid van de sensor kan worden aangepast zodat hij alleen waarschuwt als er mensen aanwezig zijn en binnen een duidelijk gedefinieerde straal. Afhankelijk van het type detector is er immuniteit tegen honden en katten ingebouwd om vals alarm en gerichte alarmtriggers te voorkomen. De detector is eenvoudig en effectief en stuurt je een melding via de Eufy Security app als er beweging wordt gedetecteerd.

De bewegingsmelder is discreet en ontworpen voor installatie binnenshuis. Hij werkt op batterijen voor eenvoudige ingebruikname en onderhoud.

De Eufy-detectors zijn eenvoudig te gebruiken en te installeren en bieden een complete beveiliging voor je huis. Dankzij hun connectiviteit met de HomeBase regeleenheid is het beheer van de detectoren eenvoudig en intuïtief via de speciale toepassing. Zowel instellingen als monitoring worden uitgevoerd via de app, wat het dagelijks leven eenvoudiger maakt. Om je privacy te beschermen is elk Eufy Security product ontworpen om de vertrouwelijkheid van je gegevens te garanderen.

Ons team van experts staat voor je klaar als je technisch advies nodig hebt voordat je tot aankoop overgaat, zodat je alle informatie hebt die je nodig hebt om je alarmproject op te zetten.
Geen producten gevonden voor deze selectie.