Video accessoire

Elk videobewakingssysteem bestaat uit een reeks componenten die zorgen voor de prestaties van de apparatuur en de mogelijkheid om de betreffende gebieden te bewaken. Er is een breed scala aanvideobewakingsaccessoires beschikbaar om het videobewakingssysteem te verbeteren of aan te vullen, of zelfs om een complete videobewakings- en opnamekit samen te stellen.... Meer lezen

Assortiment kijk- en opslagaccessoires

CFP Sécurité biedt een ruime keuze aan video-harde schijven enbewakingsschermen.

Videobewaking vereist specifieke opslagapparatuur, omdat opnames over het algemeen 24 uur per dag, 7 dagen per week worden gemaakt. Of het nu gaat om camera's of recorders, de kwaliteit van de opname is ook belangrijk om beelden van goede kwaliteit te garanderen. Een geheugenkaart met hoge prestaties speciaal voor videobewaking of een harde schijf voor video is daarom een geschikte aanvulling op een beveiligingssysteem thuis. CFP Sécurité heeft een breed assortiment opslagmedia geselecteerd die passen bij verschillende modellen DVR- en NVR-apparatuur.

We bieden een ruime keuze aan opslagmedia, waaronder micro SDHC- en SD-kaarten met verschillende capaciteiten (16, 32, 64 GB), micro SD-kaarten met een grote capaciteit (128 GB en 256 GB), USB-sticks en natuurlijk harde schijven met een grote capaciteit ( tot 10 TB) of SSD ( 120 GB, 512 GB, 1054 GB). Onze catalogus bevat zelfs modellen die speciaal zijn ontworpen voor DVR- en NVR-recorders of videobewaking.

Een bewakingsscherm is ook een belangrijk onderdeel van videobewaking. Om zijn functie goed te kunnen uitvoeren, moet dit apparaat voldoen aan technische eisen zoals een snelle reactietijd en een goede resolutie. Dit apparaat is verkrijgbaar in verschillende formaten en resoluties. Er zijn zowel kleine, discrete 19 inch modellen als imposantere modellen die meerdere schermen ondersteunen tot 43 inch, of zelfs 55 inch bij bepaalde merken zoals Hikvision.

Om aan verschillende kijkbehoeften te voldoen, biedt de markt ook high-definition modellen met Full HD en zelfs Ultra HD resoluties.

Accessoires die nodig zijn voor de installatie

Om de installatie van een videobewakingssysteem te voltooien, zijn er een aantal apparaten beschikbaar.

Deze omvatten bedieningstoetsenborden, UTC-controllers, 4K encoders en decoders, converters, optische zenders en ontvangers, communicatiemodules voor alarmapparaten en videobewakingsbeheerservers. Voor een optimale uitzendkwaliteit en betrouwbaarheid zijn signaalversterkers essentieel. Er is een breed assortiment signaalversterkers beschikbaar. Deze omvatten versterkers, HDMI-uitbreidingen, PoE-uitbreidingen, zenderuitbreidingen en ontvangers.

Een videobewakingssysteem maakt over het algemeen gebruik van een bekabeld voedingsnetwerk en connectoren. Samen garanderen ze de consistentie en veiligheid van de installatie. Onder de accessoires in deze categorie vind je coaxkabels, voedingseenheden voor camera's, gestabiliseerde voedingen voor spanningsaanpassing en injectoren voor het voeden van apparatuur met High PoE. Je vindt er ook lusisolatoren, passieve Balun-paren en schakelaars van verschillende modellen en met meerdere poorten.

Deze categorie vanvideobewakingsaccessoires omvat ook verschillende cameramontagebeugels, zoals camera-aansluitdozen en camerabeugels voor paalmontage. Er zijn ook schermbeugels verkrijgbaar, waaronder mastbeugels en verschillende modellen desktop schermbeugels.

CFP Sécurité biedt een breed scala aan producten en verschillende soorten accessoires om te voldoen aan de behoeften van particulieren en professionals. Voor harde schijven vindt u de grote namen in de gegevensopslagindustrie: Western Digital, Seagate en Kingston. Je vindt er ook producten van toonaangevende fabrikanten in de wereld van videobewaking, waaronder Comelit, Hikvision en Ezviz.

Wat betreft bewakingsschermen biedt CFP Sécurité u authenticiteit en kwaliteit met producten van grote merken zoals Comelit, Dahua, Hikvision, Ilyama en Uptec.

Ons team staat klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. Als je problemen hebt met het vinden van wat je zoekt, of als je advies nodig hebt over je aankopen, aarzel dan niet om gratis contact met hen op te nemen.

Producten 1-10 van 132

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 32 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT32G-D - EZVIZ
  CS-CMT-CARDT32G-D

  32 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT32G-D - EZVIZ

  Met de 32GB Micro SDHC Camerakaart - CS-CMT-CARDT32G-D van EWVIZ, ontworpen voor uw EZVIZ IP-camera, kunt u met een gerust hart videobeelden vastleggen en opslaan.

 2. 128 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT128G-D - EZVIZ
  CS-CMT-CARDT128G-D

  128 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT128G-D - EZVIZ

  De 128GB Micro SDHC Camerakaart - CS-CMT-CARDT128G-D van EWVIZ is speciaal ontworpen voor EZVIZ IP-camera's en biedt royale video-opslagcapaciteit in een compact formaat.

 3. 64 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT64G-D - EZVIZ
  CS-CMT-CARDT64G-D

  64 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT64G-D - EZVIZ

  De 64GB Micro SDHC Camerakaart - CS-CMT-CARDT64G-D van EWVIZ biedt een betrouwbare opslagoplossing voor je video-opnamen.

 4. HB8 2K+ Wifi outdoor IP camera kit met zonnepaneel model F - Ezviz
  CS-EB8/SP-R100(3MP Type-C)

  2K EB8 4G IP-cameraset voor buiten met zonnepaneel model E - Ezviz

  • EB8 camera
  • Type C kabel (adapter niet meegeleverd)
  • Zonnepaneel
  • Verstelbare montagebeugel
  • SIM-kaart adapter
  • Boormal
  • Schroevenset
  • Snelstartgids
 5. HB8 2K+ Wifi outdoor IP camera kit met zonnepaneel model F - Ezviz
  CS-HB8/SP-R105(4MP Type-C)

  HB8 2K+ Wifi outdoor IP camera kit met zonnepaneel model F - Ezviz

  • HB8 2K+ camera
  • USB kabel
  • Zonnepaneel
  • Verstelbare montagebeugel
  • Snelle installatiegids
  • USB-kabel
  • Schroevenset
  • Informatie over regelgeving
  • Snelstartgids
 6. ELife 2K+ Wifi IP-cameraset voor buiten met zonnepaneel model D - Ezviz
  CS-BC1C/SP(4MP)

  ELife 2K+ Wifi IP-cameraset voor buiten met zonnepaneel model D - Ezviz

  • EZVIZ eLife 2K+ batterij camera
  • Zonnepaneel
  • Verstelbare montagebeugel
  • Magnetische voet
  • Schroefvoet
  • Netadapter
  • USB-kabel
  • Montageplaat
  • Boormal
  • Schroevenset
  • Informatie over regelgeving
  • Snelstartgids
 7. 24" LED Full HD-bewakingsmonitor - V24HD - Ipure
  V24HD

  24" LED Full HD-bewakingsmonitor - V24HD - Ipure

  De 24" HD bewakingsmonitor ontwikkeld door Ipure geeft je een uitzonderlijk beeld.

 8. Promotie (-10%)
  22" LED Full HD-bewakingsmonitor - V22HD - Ipure
  V22HD

  22" LED Full HD-bewakingsmonitor - V22HD - Ipure

  De 22" HD bewakingsmonitor ontwikkeld door Ipure geeft je een uitzonderlijk beeld.

  Special Price € 198,51 Regular Price € 220,56
 9. Promotie (-10%)
  32" LED Full HD-bewakingsmonitor - PV32-BL - Ipure
  PV32-BL

  32" LED Full HD-bewakingsmonitor - PV32-BL - Ipure

  De 32 LED Full HD bewakingsmonitor van Ipure geeft je een uitzonderlijk beeld.

  Special Price € 246,02 Regular Price € 273,36
 10. Promotie (-7%)
  Kantelbare plafondbeugel voor 10'' tot 32'' scherm - SUPLCD PLAF 25N - IPURE
  SUPLCD PLAF 25N

  Kantelbare plafondbeugel voor 10'' tot 32'' scherm - SUPLCD PLAF 25N - IPURE

  De SUPLCD PLAF 25N kantelbeugel met scharnier van IPURE wordt gebruikt om je scherm (van 10" tot 32") stevig aan het plafond te bevestigen. Met de verstelbare kantel- en hoogteverstelling kun je de positie van je scherm aanpassen voor de beste kijkervaring.
  Special Price € 58,08 Regular Price € 62,45

Producten 1-10 van 132

per pagina
Van hoog naar laag sorteren