Uitgerust met een 3-assige versnellingsmeter kan deze detector worden bevestigd op een foto, een meubelstuk of een ander waardevol object dat u wilt beveiligen. Bij de geringste beweging geeft hij een waarschuwing.
Special Price € 32,12 Regular Price € 49,00

Dont € 0,00 d'éco-participation.

GARANTIE:
2 jaar
COMPATIBILITÉ:
Paradox

3-assige bewegingsdetector

Ref : Paradox GS250

Description Paradox GS250De GS250 3-assige bewegingsdetector is een beveiligingsaccessoire met een innovatieve technologie: het is de beweging van de detector zelf die voor de detectie zorgt. Hiertoe is hij uitgerust met een drieassige versnellingsmeter die bij de geringste beweging reageert en een alarm geeft.

De detector is klein genoeg om te worden bevestigd aan een deur, een meubelstuk, achter een schilderij, enz. Zodra de detector wordt bewogen, stuurt hij een radiosignaal naar de centrale. De radiosignalen worden verzonden via een gecodeerd kanaal, zodat storingen worden vermeden.

Voor totale autonomie werkt deze detector op batterijen. Dankzij intelligent energiebeheer kan hij tot twee jaar lang werken. De bewakingsfunctie van de alarmcentrale maakt het mogelijk eventuele storingen van de detector op te sporen: in geval van batterijontlading bijvoorbeeld wordt u gewaarschuwd door een alarm.

Ontworpen voor gebruik binnenshuis, kan deze bewegingsmelder met zijn zeer specifieke mogelijkheden verschillende soorten eigendommen, waaronder waardevolle voorwerpen, doeltreffend beveiligen.

General

Merk Paradox

Technical data and services

Fiche technique Technische specificaties van de Paradox GS250 3-assige bewegingsdetector
  • Type sensor: 3-assige versnellingsmeter
  • Voeding: 1 x 3V CR2032/DL2032 batterij
  • Bereik: ongeveer 100m in het vrije veld
  • Frequentie: 868Mhz
  • Bedrijfstemperatuur: 0° tot 50°C
  • Afmetingen: 7,5 x 2,7 x 0,64cm