Videobewaking

CFP Sécurité heeft de toonaangevende merken op het gebied van videobewaking geselecteerd om producten aan te bieden die altijd aan de top van de technologie staan. Deze wereldleiders ontwikkelen hun videobewakingssystemen voortdurend om hun prestaties net zo snel te verbeteren als de technologie zich ontwikkelt. Hikvision en Dahua besteden een aanzienlijk deel van hun activiteiten aan onderzoek en ontwikkeling om hun suprematie in de videobewakingsmarkt te behouden.... Meer lezen

De leiders in videobewaking

Videobewaking toegankelijk voor particulieren

Lange tijd was videobewaking een beveiligingssysteem dat was voorbehouden aan openbare plaatsen of professionele locaties. De gebruikte technologie, de installatie van de apparatuur en de kosten van de apparaten beperkten de ontwikkeling ervan. Vandaag de dag hebben de democratisering van deze producten (vooral dankzij de ontwikkeling van IP-videobewaking) en de vereenvoudiging van de processen het mogelijk gemaakt om het systeem open te stellen voor de thuismarkt en voor particulieren. Met gekoppelde producten is het nu mogelijk om snel, eenvoudig en kosteneffectief videobewaking in huis te installeren.

Als je op zoek bent naar meer veiligheid, raden we je aan te kiezen voor videobewaking. Door een videobewakingssysteem in je huis te installeren, kun je dag en nacht, binnen en buiten hogeresolutiebeelden bekijken van gebeurtenissen die plaatsvinden op de plek die je hebt beveiligd. Ze stellen je in staat om gebieden met een hoog risico te controleren tegen inbraak of pogingen tot vandalisme. De dome- of buiscamera's die worden aangeboden in videobewakingssets zijn meestal uitgerust met infrarood-LED's voor nachtzicht op 20, 30 of 60 m en zijn IP65 tot IP67 gecertificeerd om bestand te zijn tegen buitenomstandigheden.

Hoe werkt videobewaking?

Videobewakingskits bestaan uit camera's en een recorder. De grootte van de kit varieert afhankelijk van de oppervlakte van de locatie en het aantal kamers dat moet worden bewaakt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kit met 2 of 4 camera's voor een klein pand of een winkel, terwijl u een kit met 8 of 10 camera's nodig hebt om bijvoorbeeld een magazijn of kantoren te bewaken.

Zodra het videobewakingssysteem is geïnstalleerd, kun je het beveiligde pand in de gaten houden via een monitor, een computer op afstand of een smartphone, afhankelijk van de gebruikte technologie. De beelden van de camera's die zijn aangesloten op de videorecorder kunnen op elk moment worden bekeken in high-definition kwaliteit. Ze kunnen ook worden gearchiveerd en op een later tijdstip worden bekeken. Video's kunnen worden opgeslagen door de recorder aan te sluiten op een lokale harde schijf of pc, of door een abonnement te nemen op een Cloud voor opslag op afstand, zoals wordt aangeboden door veel merken van videobewaking.

De specifieke kenmerken van bewakingscamera's (binnen/buiten/vandalismebestendig/gemotoriseerd, enz.) moeten worden gedefinieerd op basis van de precisie die nodig is om de locatie te beschermen. Op dezelfde manier zijn de functionaliteit van de recorder en de bijbehorende opslagcapaciteit belangrijke punten om te bepalen voordat u uw videobewakingskit kiest.

Welk videobewakingssysteem moet u kiezen?

Afgezien van het aantal camera's, dat per videokit verschilt, zullen de specifieke kenmerken van de camera's enrecorder in het pakket u helpen het meest geschikte videobewakingssysteem te kiezen. Je zult moeten kiezen tussen dome- en bulletcamera's, met verschillende gradaties van nachtzicht, buitenbestendigheid als je ze buiten moet installeren, en een bredere of smallere kijkhoek.

Ook de meer of minder geavanceerde functionaliteiten van bewakingscamera's, zoals bewegingsdetectie, zoomvermogen, optimaal gezichtsveld of high-definition kwaliteit, zijn allemaal factoren om rekening mee te houden. Deze parameters beïnvloeden de prijs van het apparaat, net als de gebruikte technologie.

Videobewakingsapparatuur kan Turbo HD- of IP-technologie gebruiken. De eerste vereist een bekabelde installatie, waarbij BNC-kabels worden gebruikt om de camera's met de recorder te verbinden. Deze technologie is perfect geschikt voor grote gebouwen, maar kan beperkter zijn op kleine locaties. Een IP-videosurveillancesysteem, waarbij de camera's via WiFi (of PoE) verbinding maken met de recorder, is een meer rendabele manier om een woning of klein bedrijf (winkel, restaurant, vrij beroep, enz.) uit te rusten.

Het videobewakingsaanbod van CFPSécurité.com

Om aan al uw behoeften in dit beveiligingssysteem te voldoen, hebben we besloten om u een breed scala aan artikelen te bieden: systemen met draadloze of WiFi-bewakingscamera's, buitencamera's, binnencamera's, 720p of 1080p HD-camera's, AHD, HDVCI, turbo HD of IP-recorders, analoge of WiFi-verbindingen, 4, 8 of 16 kanaals recorders, enz. evenals alle nuttige accessoires.

De videobewakingssets en -recorders die we hier aanbieden, kunnen zelfstandig of als aanvulling op een alarmsysteem worden geïnstalleerd en zijn gekozen voor de beveiliging van professionele of huishoudelijke locaties: huis, tuin, bedrijfspanden, magazijnen, kantoren, enz. We hebben fabrikanten geselecteerd die experts zijn op het gebied van videobewaking: Hikvision, Dahua, Foscam en Ezviz. Deze toonaangevende videobewakingsbedrijven innoveren om systemen met hoge prestaties en de nieuwste technologie te kunnen bieden, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Videobewaking installeren

Voordat u een videobewakingssysteem installeert, moet u ervoor zorgen dat utoestemming hebt verkregen of voldoet aan het wettelijke kader, afhankelijk van of u het installeert op een openbare plaats of openbare weg in een stad, een privéwoning of een bedrijf. Een videobewakingskit is een afschrikkend beveiligingsapparaat dat relatief eenvoudig te installeren is en dat door een individu of, indien nodig, met de hulp van een installateur kan worden geïnstalleerd. CFP Sécurité biedt een service om klanten te helpen bij het installeren van hun videobewakingssysteem met de hulp van een gespecialiseerde technicus.

Producten 1-30 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 32 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT32G-D - EZVIZ
  CS-CMT-CARDT32G-D

  32 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT32G-D - EZVIZ

  Met de 32GB Micro SDHC Camerakaart - CS-CMT-CARDT32G-D van EWVIZ, ontworpen voor uw EZVIZ IP-camera, kunt u met een gerust hart videobeelden vastleggen en opslaan.

 2. 64 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT64G-D - EZVIZ
  CS-CMT-CARDT64G-D

  64 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT64G-D - EZVIZ

  De 64GB Micro SDHC Camerakaart - CS-CMT-CARDT64G-D van EWVIZ biedt een betrouwbare opslagoplossing voor je video-opnamen.

 3. Ethernet extender zender over coaxkabel met groot bereik - Dahua
  LR1002-1ET-V3

  Ethernet extender zender over coaxkabel met groot bereik - Dahua

  Deze Dahua transmitter extender verlengt de transmissie van PoE stroom en data over een groot bereik via een coaxkabel, aan de kant van de camera.
 4. 128 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT128G-D - EZVIZ
  CS-CMT-CARDT128G-D

  128 GB Micro SD-geheugenkaart - CS-CMT-CARDT128G-D - EZVIZ

  De 128GB Micro SDHC Camerakaart - CS-CMT-CARDT128G-D van EWVIZ is speciaal ontworpen voor EZVIZ IP-camera's en biedt royale video-opslagcapaciteit in een compact formaat.

 5. 2MP gemotoriseerde IP-camera voor binnen - H6c Ezviz
  CS-H6c-R101-1G2WF

  2MP gemotoriseerde IP-camera voor binnen - H6c Ezviz

  • Camera
  • Voetstuk
  • Stroomkabel
  • Boormal
  • Netadapter
  • Schroevenset
  • Regelgeving
  • Snelstartgids
 6. Tweedehands
  Hikvision SSD - 256 GB
  HS-SSD-E100NI-256G-2280-OCCASION

  Hikvision SSD - 256 GB - Gebruikt

  Deze harde schijf van Hikvision heeft een capaciteit van 256 GB voor het opnemen van beelden. Hij kan worden geïntegreerd in een recorder om videobewaking van een professionele locatie of een woning mogelijk te maken.

  Special Price € 39,20 Regular Price € 46,90
 7. Muurbeugel voor schermen van 10
  SUPLCD MUR 30 N

  Muurbeugel voor schermen van 10" tot 32" - SUPLCD MUR 30 N - IPURE

  De SUPLCD MUR 30 N muurbeugel van IPURE is een veilige en praktische manier om je 10" tot 32" scherm te bevestigen. Uitgerust met kantel- en rotatiefuncties, biedt het een volledig scala aan bewegingen en aanpassingen om je kijkervaring te personaliseren en je visuele comfort te optimaliseren.
 8. Promotie (-20%)
  Turbo HD DVR - 4 kanalen - Hikvision
  HWD-5104M

  Turbo HD DVR - 4 kanalen - Hikvision

  • Hikvision 5 in 1 recorder
  • Muis
  • Stroomkabel
  • CD met handleiding en software
  Special Price € 46,00 Regular Price € 57,50
 9. Promotie (-7%)
  Muurbeugel voor 10
  SUPLCD MUR30/3N

  Muurbeugel voor 10" tot 43" schermen - SUPLCD MUR30/3N - IPURE

  De SUPLCD MUR30/3N muurbeugel van IPURE is ideaal voor schermen van 10" tot 43". Met dit robuuste model kun je de oriëntatie van je monitor volledig aanpassen aan je behoeften.
  Special Price € 46,46 Regular Price € 49,96
 10. Caméra dôme HDCVI 2MP - IR 30m - Dahua
  HAC-HDBW1200R-Z-S4

  HDCVI 2MP dome camera - IR 30m - Dahua

  • 1 HAC-HDBW1200R-Z-S4 domecamera
 11. 2 MP multi-format IR buiten dome camera 20 m - Dahua - DH-HAC-HDBW2241FP-A-0280B
 12. Tweedehands
  Full HD 5MP 8-kanaals NVR digitale recorder - Foscam
  FN8108H-OCCASION

  Full HD 5MP 8-kanaals NVR digitale recorder - Foscam - Tweedehands

  • 1 NVR recorder
  • 1 muis
  • Ethernet kabel
  • 1 netadapter
  • Installatiegids
  Special Price € 63,89 Regular Price € 94,90
 13. Kantelbare plafondbeugel voor 10'' tot 32'' scherm - SUPLCD PLAF 25N - IPURE
  SUPLCD PLAF 25N

  Kantelbare plafondbeugel voor 10'' tot 32'' scherm - SUPLCD PLAF 25N - IPURE

  De SUPLCD PLAF 25N kantelbeugel met scharnier van IPURE wordt gebruikt om je scherm (van 10" tot 32") stevig aan het plafond te bevestigen. Met de verstelbare kantel- en hoogteverstelling kun je de positie van je scherm aanpassen voor de beste kijkervaring.
 14. Aangesloten Wifi-koepelcamera - H4 Ezviz CS-H4-R201-1H3WKFL(2.8mm)
  CS-H4-R201-1H3WKFL(2.8mm)

  Aangesloten Wifi-koepelcamera - H4 Ezviz

  • H4 2K camera
  • Netadapter
  • Boormal
  • Schroevenset
  • Informatie over regelgeving
  • Snelstartgids
 15. Tweedehands
  Turbo HD DVR - 1080p - 4 kanalen - Hikvision
  IDS-7204HQHI-M1/S-OCCASION

  Turbo HD DVR - 1080p - 4 kanalen - Hikvision - Tweedehands

  • 1 Turbo HD DVR
  Special Price € 70,96 Regular Price € 79,00
 16. Caméra bullet HDCVI Starlight 2MP - IR 40m - Dahua
 17. Tweedehands
  4K 4 kanaals NVR recorder - Hikvision
  HWN-4104MH-OCCASION

  4K 4 kanaals NVR recorder - Hiwatch Hikvision - Tweedehands

  Deze Hikvision IP camera recorder heeft een uitstekende 8Mp kwaliteit en H.265+ compressie formaat
  Special Price € 77,75 Regular Price € 89,00
 18. IP / AHD / HDCVI / HDTVI / CVBS-recorder - 8 kanalen 1 SATA-poort - Dahua
 19. Wi-Fi NVR 5 MP - 4 kanalen - Ezviz X5S
 20. H7C Indoor dubbele 2K IP-camera
  CS-H7c-R100-8G44WF

  Dual 2K IP-camera voor binnen - H7c Ezviz

  • Camera
  • Netadapter
  • Stroomkabel
  • Boormal
  • Montageplaat
  • Schroevenset
  • Informatie over regelgeving
  • Snelstartgids
 21. 3K H6 indoor panoramische IP-camera - Ezviz
  CS-H6-R100-1J5WF

  3K H6 indoor panoramische IP-camera - Ezviz

  • H6 Camera
  • Basis
  • Stroomkabel
  • Netadapter
  • Boormal
  • Schroevenset
  • Snelstartgids
  • Informatie over regelgeving
 22. WizSense 4K 4-kanaals PoE IP NVR - Dahua
  NVR2104-P-I

  WizSense 4K 4-kanaals PoE IP NVR - Dahua

  • 1 recorder
  • Harde schijf niet inbegrepen
 23. Tweedehands
  8-kanaals 4K NVR-recorder - Hikvision
  HWN-4108MH-OCCASION

  8-kanaals 4K NVR recorder - Hikvision - Tweedehands

  Deze Hikvision IP-camerarecorder heeft een uitstekende 8Mp kwaliteit en een H.265+ compressieformaat
  Special Price € 95,30 Regular Price € 106,00
 24. Caméra IP extérieure Wifi 2K EB3 - Ezviz
  CS-EB3-R100-2C3WFL

  EB3 2K buiten IP camera - Ezviz

  • EB3 camera
  • Opschroefbare voet
  • Netadapter
  • USB-kabel
  • Montageplaat
  • Boormal
  • Schroevenset
  • Informatie over regelgeving
  • Snelstartgids
 25. 32'' FHD bewakingsmonitor - DAHUA 6923172528117
  6923172528117

  32'' FHD bewakingsmonitor - DAHUA

  Dahua heeft deze 32-inch FHD-monitor ontwikkeld zodat u heldere beelden van hoge kwaliteit kunt bekijken. Het zit vol met functies die betrouwbaarheid en prestaties garanderen, zoals extra brede weergave en snelle reactietijd.
 26. WizSense 5MP 4-kanaals analoge recorder - DH-XVR5104HS-I3(V3.0) - Dahua
  DH-XVR5104HS-I3(V3.0)

  WizSense 5MP 4-kanaals analoge recorder - DH-XVR5104HS-I3(V3.0) - Dahua

  De DH-XVR5104HS-I3(V3.0) 4-kanaals analoge recorder van Dahua neemt de videostream van vier camera's op. De recorder is compatibel met WizSense-technologie en maakt efficiënte videoanalyse mogelijk. Bovendien heb je op afstand toegang vanaf je smartphone of tablet.
 27. Promotie (-5%)
  2K indoor wifi pan & tilt camera kit - Eufy
  T8413G11

  2K indoor wifi pan & tilt camera kit - Eufy

  • 2 camera's
  • 2 USB-adapters
  • 2 USB kabels (2m)
  • 2 montagebeugels
  • 2 Schroefsets
  • 1 Gebruikershandleiding
  Special Price € 103,55 Regular Price € 109,00
 28. Schijf Dur Digital Purple - 4TO
  WD43PURZ

  Schijf Dur Digital Purple - 4TO

  De Western Digital Purple harde schijf is speciaal ontworpen voor de krachtigste videobewakingssystemen die veel bronnen gebruiken. Voor bewaking van kantoren, villa's of kleine bedrijven worden deze harde schijven in de recorder ingebouwd voor optimale bescherming.
 29. 4-kanaals POE IP-recorder - NVR2104HS-I2 - DAHUA
  NVR2104HS-I2

  4-kanaals POE IP-recorder - NVR2104HS-I2 - DAHUA

  Met de WizSense compacte 4-kanaals 1U 1HDD netwerkvideorecorder NVR2104HS-I2 van DAHUA kunt u uw video's beter beheren. Hij beschikt over geavanceerde detectie- en gezichtsherkenningsfuncties en kan meerdere videostreams beheren.
 30. E6 Wifi 3K indoor panoramische IP-camera -Ezviz
  CS-E6-R100-8C5W2F

  E6 Wifi 3K indoor panoramische IP-camera -Ezviz

  • E6 camera
  • Netadapter
  • Stroomkabel
  • Montageplaat
  • Boorsjabloon
  • HomeKit installatie-instructies
  • Snelstartgids
  • Informatie over regelgeving

Producten 1-30 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • C’est quoi un système de surveillance ?

  Un système de surveillance est un ensemble de caméras, moniteurs et enregistreurs en réseau destiné à la sécurité d’une zone définie. Installé en extérieur ou en intérieur, il peut fonctionner en continu et permet de surveiller à distance une pièce ou un lieu. La caméra a pour but de capturer les images qui sont envoyées sous forme de flux vidéo. Les images sont visualisables et enregistrables à distance sur un enregistreur ou sur un support connecté (PC, mobile, tablette) dans le cas de caméra IP.
  Le système de surveillance a un rôle dissuasif face aux intrus et cambrioleurs. Il permet de fournir des preuves visuelles en cas d’effraction ou de vandalisme.

 • Quelle est la différence entre vidéo surveillance et vidéo protection ?

  La « vidéo surveillance » était le terme utilisé depuis la loi Pasqua de 1995 qui a défini le cadre légal de base en matière de vidéosurveillance privée et publique. Depuis 2011, le terme a été remplacé par « vidéo protection », désormais employé dans la loi pour désigner un système de vidéosurveillance.

  Pour la CNIL, la vidéo protection désigne la surveillance vidéo de la voie publique ou les lieux ouverts au public, tandis que la vidéo surveillance désigne la surveillance vidéo de l’espace privé

  Dans le langage courant, les deux termes “vidéo surveillance” et “vidéo protection” sont utilisés de manière équivalente.

 • Quelle est le meilleur système de vidéo surveillance ?

  Pour bien choisir votre système de vidéo surveillance, vous devez prendre en compte un certain nombre de paramètres : 

  • Connexion avec ou sans fil 
  • Installation en extérieur ou en intérieur 
  • Installation au mur, au plafond ou posée 
  • La résolution des images captées 

  Ensuite, certains attributs peuvent devenir importants dans votre choix, comme par exemple : le type d’alimentation, le système de stockage des images, vision nocturne infrarouge, batterie de secours, motorisation, connexion à internet etc. 

  Dès lors, la meilleure vidéosurveillance est celle qui répondra à vos besoins. Vous pourrez donc faire votre choix entre nos différentes marques proposées, selon votre budget et la configuration de votre domicile. 

 • Quels sont les différents types de vidéosurveillance ?

  Plusieurs possibilités s’offrent à vous lors de l’élaboration de votre système de vidéosurveillance : 

  • La vidéosurveillance analogique : reliées à un enregistreur par un câble coaxial, ces caméras sont très courantes sur le marché. 
  • La vidéosurveillance IP : la caméra utilise le réseau internet par l’intermédiaire d’un câble RJ45 pour la visualisation des images à distance (téléphone, cloud, enregistreur NVR). 
  • La vidéosurveillance Wifi : la caméra utilise le réseau Wifi pour transmettre le flux vidéo, généralement à un téléphone, une tablette, un PC ou un enregistreur NVR.

  Ces 2 derniers types de vidéosurveillance connectée se sont fortement démocratisés ces dernières années, s’imposant de plus en plus sur le marché.

  Chaque type de vidéosurveillance se décline ensuite en plusieurs options, selon le lieu d’installation, la résolution de l’image, sa motorisation, la vision nocturne etc.

 • Quels sont les avantages de la vidéo surveillance ?

  La démocratisation de la vidéo surveillance sur le marché et la hausse des cambriolages amènent de plus en plus les sociétés et commerces comme les particuliers à s’équiper. En matière de sécurité, la vidéo surveillance est une solution efficace qui dispose de nombreux avantages : 

  1. Son système intimide : la vidéosurveillance dissuade les cambrioleurs d’opérer, car les vidéos serviront de preuves en cas d’arrestation. 
  2. Surveillance à distance : vous pouvez contrôler ce qu’il se passe dans un lieu depuis un écran de surveillance ou sur votre téléphone, selon le type de caméras. 
  3. La vidéosurveillance est un équipement discret et moins cher qu’un agent de sécurité.
  4. Les technologies et fonctionnalités sont spécialisées et ciblées en fonction du besoin

  Certains inconvénients sont toutefois à noter:

  1. Elle dissuade, mais n’empêche pas tous les vols. 
  2. En cas de coupure de courant, le système ne fonctionne plus. Pour pallier ce problème, de plus en plus de caméras sont dotées d’une batterie de secours. 
  3. Même dans les espaces privés, l’installation d’une vidéosurveillance doit respecter les règles du RGPD.
 • Qui a le droit de visionner les vidéo surveillance ?

  L'installation d'un système de vidéo surveillance doit respecter la sécurisation des données. Son but est d’assurer la sécurité des biens et des personnes et non d’espionner.
  Seules les personnes habilitées et mentionnées dans l’autorisation préfectorale peuvent, dans le cadre de leurs fonctions, visionner les images de vidéo surveillance. 
  L’accès aux images doit être sécurisé pour éviter que n’importe quelle personne ne puisse les visionner.
  Selon la loi appelée “Informatique et libertés”, les personnes filmées par une vidéo surveillance doivent avoir été informées de la présence de caméras et ont également un droit d’accès aux images sur lesquelles elles apparaissent.
 • Pourquoi la vidéo protection ?

  Le terme de vidéo protection s’applique dans le domaine public. Son objectif est de surveiller à distance un espace public à l’aide de caméras combinées à un moniteur, voire un enregistreur.
  La vidéo protection est une solution fiable pour sécuriser une zone contre le vol, le vandalisme et autres actes malveillants tout en protégeant les personnes. Les images enregistrées par le dispositif de surveillance peuvent servir de preuve par la suite.
  Par son efficacité, la vidéo protection est reconnue en matière de prévention et de protection des personnes et des biens. D’un point de vue légal, elle est soumise aux réglementations de la CNIL.
 • Quel est le but de la vidéo surveillance ?

  La vidéo surveillance consiste à assurer la sécurité des personnes et/ou des biens. La présence de caméras de surveillance a un effet dissuasif et permet de limiter les effractions ainsi que les activités illégales.
  Couplée à un système d’alarme, la vidéo surveillance permet une levée de doute en cas d’alerte du système : détection d’intrusion, détection de fumée ou détection d’inondation … pour une intervention immédiate.
  La visualisation à distance du flux vidéo comme l’enregistrement des images est un atout non négligeable pour voir en temps réel ce qui se passe et conserver des séquences vidéo pouvant servir de preuve dans l’avenir.
 • Est-ce que mon voisin peut filmer chez moi ?

  Votre voisin a installé un système de vidéosurveillance chez lui et certaines de ses caméras sont orientées vers votre piscine ou votre maison. En effet, vous êtes en droit de vous demander si votre voisin a le droit de filmer chez vous.
  Limitées à la sphère privée, les caméras installées ne peuvent filmer que sa propriété (l'intérieur de sa maison ou de son appartement, le jardin, le chemin d'accès privé, la façade de son domicile). Votre voisin doit respecter la vie privée de son voisinage, des visiteurs et des passants, selon l’article 9 du Code Civil.