Veiligheidsuitrusting

CFP Sécurité biedt u een compleet assortiment beveiligingsproducten die ontworpen zijn om uw eigendommen en personen te beschermen. De apparatuur is geselecteerd bij gespecialiseerde merken en fabrikanten en is onderverdeeld in verschillende families: zwembadalarmen, stand-alone alarmen, rookmelders, gasmelders, enz. Ze werken volledig onafhankelijk en zijn ontworpen voor specifieke doeleinden: veiligheid in huis, veiliger zwemmen of geïsoleerde locaties beschermen.... Meer lezen

Zwembadalarm

Om het risico op verdrinking te voorkomen, omvat ons assortiment :

 • Zwembadalarmen voor kinderen en huisdieren, zoals de Safety Turtle 2.0. Dit is een mobiel apparaat met een baken aan een armband of halsband dat via radio verbonden is met een ontvangerbasis. Als het baken wordt ondergedompeld, klinkt er onmiddellijk een hoorbaar alarm. Andere zwembadalarmsystemen waarschuwen rechtstreeks op je smartphone. Deze zijn ideaal voor gebruik aan zee of aan een watermassa, op voorwaarde dat er een goede netwerkdekking is.
 • Een perimeter zwembadalarmsysteem in de vorm van vaste infraroodpalen die rond het zwembad worden geplaatst. De infraroodstralen vormen een onzichtbare barrière. Als deze stralen worden gepasseerd door een persoon of een dier, wordt het alarmsignaal geactiveerd nog voordat het dier in het water valt.
 • Een onderwaterzwembadalarm met een sensor die de toestand van het zwembad in realtime analyseert. Als het dier per ongeluk in het water valt, detecteert het alarm de veroorzaakte onderwatergolf en activeert het de sirene.

GPS-trackers

Dit zijn systemen voor het geolokaliseren van personen of eigendommen. Deze trackers zijn ideaal om een smartphone te gebruiken om een jong kind of oudere persoon die dreigt te verdwalen te lokaliseren. Ze kunnen ook op een voertuig worden gemonteerd om 24/7 de positie ervan te volgen.

Mistkanon

Op zichzelf staand of gekoppeld aan een alarmsysteem, het mistkanon projecteert in een paar seconden een ondoorzichtige mist die het beveiligde gebied binnendringt en iedereen binnen volledig desoriënteert. Het mistkanon is ideaal om inbrekers af te schrikken. Sommige openbare gebouwen (zoals tabakswinkels) komen in aanmerking voor subsidies om dit soort apparatuur te installeren, onder bepaalde voorwaarden.

Losse alarmen

Deze kleine alarmsystemen zijn heel praktisch voor het beveiligen van een tuinhuisje, een garage, een caravan, een boot of zelfs een kleine woning. Het assortiment van CFP Sécurité omvat openingsdetectoren of bewegingsdetectoren met ingebouwde sirenes en mini-alarmsets.

 • Het stand-alone deuralarm is een op batterijen werkend mini-apparaatje dat aan een deur wordt bevestigd. Eenmaal ingeschakeld, gaat de alarmsirene af bij de minste poging om de deur te openen.
 • Het stand-alone bewegingsdetectiealarm kan op een meubelstuk worden geplaatst of aan een muur worden bevestigd. Het werkt ook op batterijen en reageert op het passeren van een persoon in het detectiegebied, waarna de sirene afgaat. Sommige van deze alarmen hebben een dubbele toon- en beltoonfunctie. Ze kunnen worden gebruikt in wachtkamers of winkels om te waarschuwen voor de komst van een patiënt of klant.
 • De mini-alarmsets die worden aangeboden door CFP Sécurité bestaan uit een sirene waarop een of meer volumetrische detectoren of openingsdetectoren worden geregistreerd. De sirene gaat af wanneer een deur wordt geopend of wanneer er beweging wordt waargenomen. Deze alarmkits zijn een goedkope afschrikoplossing.

NB: behalve de mini-alarmsets die een sirene op zonne-energie bevatten, hebben de andere kits een elektrische aansluiting nodig om de sirene van stroom te voorzien.

Rook-, gas- en CO-detectoren

Deze detectoren zijn essentiële producten geworden voor de beveiliging van je huis. Rookmelders zijn verplicht sinds de Morange-wet van kracht is geworden. Gas- en CO-detectoren zijn momenteel niet verplicht, maar redden elk jaar levens. Sommige detectoren in deze categorie communiceren met een alarm, terwijl andere volledig autonoom zijn of gewoon onderling verbonden zijn door ze in serie te plaatsen.

Buitenmelder met camera en autonome camera

Dit zijn apparaten die ontworpen zijn om de omgeving te beschermen en te beveiligen. Een buitendetector met camera (meestal uitgerust met een beschermend omhulsel om te voorkomen dat de camera wordt uitgetrokken) activeert een beeldregistratie en -opname zodra een persoon het detectiegebied betreedt. De stand-alone camera heeft, zoals de naam al aangeeft, geen stroomvoorziening nodig omdat hij is aangesloten op fotovoltaïsche panelen. Sommige stand-alone camera's kunnen worden gecombineerd met een bewegingsmelder en accepteren een SIM-kaart. Op deze manier nemen ze alleen op als er wordt ingebroken en kunnen ze live beelden verzenden.

Producten 1-30 van 152

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Opruiming
  Afstandsbediening voor deuralarm of stand-alone bewegingsmelder
  ATL-TDA-01

  Afstandsbediening voor deuralarm of stand-alone bewegingsmelder

  Met deze afstandsbediening kunt u de belangrijkste functies van een ATL-ADMA-01 bewegingssensor of een ATL-APA-01 autonome openingsdetector met geïntegreerd alarm op afstand bedienen
  Special Price € 3,09 Regular Price € 7,11
 2. Opruiming
  Cadenas Acier Laminé 50 mm - Yale
  Y125/50/129/1

  Cadenas Acier Laminé 50 mm - Yale

  • 1 kettingen
  • 3 kettingen
  Special Price € 4,23 Regular Price € 12,70
 3. Tweedehands
  55 mm retro sleutelhangslot - Thirard
  093155-OCCASION

  Retro Sleutelhangslot 55 mm - Thirard - Occasion

  • 1 Old School kettingen
  • 2 clés
  Special Price € 5,51 Regular Price € 9,96
 4. Opruiming
  Housegard SA403F Mini Rookmelder
  SA403F

  Housegard Mini Rookmelder (Mic merk)

  Deze compacte rookmelder van Housegard beschermt u tegen de risico's van woningbrand dankzij zijn optische sensoren en zijn geïntegreerde sirene van 85dB. De 3 meegeleverde lithiumbatterijen garanderen een autonomie van 5 jaar. CE & EN14604 gecertificeerd en 5 jaar gegarandeerd, voldoet hij perfect aan de geldende wetgeving.
  Special Price € 7,27 Regular Price € 11,93
 5. Opruiming
  Cadenas acier 50 mm - Atlantic'S
  ATL-OSLOCK-50

  Cadenas acier 50 mm - Atlantic'S

  • 1 kettingen
  • 3 clés
  Special Price € 8,25 Regular Price € 13,70
 6. Opruiming
  Cadenas Acier Laminé 60 mm - Yale
  Y125/60/133/1

  Cadenas Acier Laminé 60 mm - Yale

  • 1 kettingen
  • 3 kettingen
  Special Price € 8,38 Regular Price € 16,30
 7. Opruiming
  Stalen hangslot met lange sluiting 50 mm - Atlantic'S
  Special Price € 8,51 Regular Price € 14,21
 8. Promotie (-20%)
  SQUIRE OLD ENGLISH 440 retro stijl sleutelslot
  440

  SQUIRE OLD ENGLISH 440 retro stijl sleutelslot

  • 1 Veiligheidshangslot met sleutel
  • 2 sleutels
  • 1 handleiding
  Special Price € 10,00 Regular Price € 12,50
 9. Opruiming
  Externe voedingsadapter voor toetsenbord - POP_700663 - POPP
  POP_700663

  Externe voedingsadapter voor toetsenbord - POP_700663 - POPP

  De POPP POP700663 externe voedingsadapter voor het toetsenbord wordt gebruikt om de batterij te vervangen.
  Special Price € 10,08 Regular Price € 14,74
 10. Promotie (-20%)
  Stalen gelamineerd hangslot met lange beugel 40 mm - Yale
  Special Price € 10,32 Regular Price € 12,90
 11. Tweedehands
  Cadenas Laiton Chromé 50mm - Yale
  Y120/50/127/1-OCCASION

  Cadenas Laiton Chromé 50mm - Yale - Occasion

  • 1 kettingen
  • 3 clés
  Special Price € 11,43 Regular Price € 21,50
 12. Opruiming
  Roestvast stalen ronde kettingen - Astra 70mm - Thirard
  Special Price € 11,55 Regular Price € 21,00
 13. Promotie (-20%)
  SQUIRE CP 30 hangslot met veiligheidscode
  CP30

  Cadetten met code SQUIRE CP 30

  • 1 Cadenas à code CP30
  • 1 handleiding
  Special Price € 11,96 Regular Price € 14,95
 14. Tweedehands
  Autonoom alarm met bewegingsdetectie - PIR alarm
  ATL-ADMA-01-OCCASION

  Autonoom alarm met bewegingsdetectie - PIR alarm - Tweede hand

  Deze infrarood bewegingsmelder werkt als een zelfstandig alarm om elke aanwezigheid te signaleren. In de belmodus waarschuwt hij u voor de komst van een persoon in een winkel of een andere ruimte. In de alarmmodus geeft hij alarm zodra hij een abnormale aanwezigheid detecteert.
  Special Price € 13,25 Regular Price € 27,91
 15. Inbouwset voor bewegingsmelder - PHI_SPSP05-C - PHILIO
  PHI_SPSP05-C

  Inbouwset voor bewegingsmelder - PHI_SPSP05-C - PHILIO

  Philio's PHI_SPSP05-C inbouwkit wordt gebruikt om ronde bewegingsmelders te installeren op vlakke oppervlakken. Dankzij het lichte gewicht is hij gemakkelijk te hanteren. Bovendien voldoet dit accessoire aan de CE-normen.
 16. Michelle 10W 3000K Zwarte LED Buitenspot - 50784 - ARIC
 17. Promotie (-20%)
  Verstelbaar beugelslot - Yale
  Y110/50/155/1

  Verstelbaar beugelslot - Yale

  • 1 veiligheidshangslot met verstelbare beugel
  • 3 sleutels
  Special Price € 15,12 Regular Price € 18,90
 18. Cadenas revêtement gainé 50 - Yale
 19. Projeteur led portatif 10W - 330300 - EASYMATE
  330300

  Draagbare 10W LED projector - 330300 - EASYMATE

  Deze EasyMate 10W draagbare LED schijnwerper wordt meestal gebruikt voor buiten- of bouwverlichting. Hij heeft een aantal praktische functies die ideaal zijn voor deze toepassingen en een robuuste behuizing die bestand is tegen allerlei gevaren.

 20. Opruiming
  Veiligheidsharnas 45 MM SQUIRE WARRIOR 45
  WARRIOR 45

  Veiligheidsharnas 45 MM SQUIRE WARRIOR 45

  • 1 Hoog beveiligd hangslot
  • 2 sleutels
  • 1 gebruikershandleiding
  Special Price € 16,68 Regular Price € 37,50
 21. Stalen kettingen 60 mm - Atlantic'S
 22. Avertisseur de fumée autonome - DHI-HY-SA20A - DAHUA
  DHI-HY-SA20A

  Rookmelder - DHI-HY-SA20A - DAHUA

  De DHI-HY-SA20A stand-alone rookmelder van DAHUA biedt betrouwbare en effectieve brandbeveiliging. Het krachtige alarm dekt tot 40 m². De krachtige batterij levert ononderbroken stroom, terwijl de eenvoudige installatie en duurzame roestvrijstalen constructie zorgen voor een soepele integratie en betrouwbare functionaliteit onder alle omstandigheden.

 23. Stalen hangslot met lange sluiting 60 mm - Atlantic'S
 24. LED-spot met koellichaam - 10W - Atlantic'S
  ATL-FL10W-H

  LED-spot met koellichaam - 10W - Atlantic'S

  • 1 projector
  • 1 gebruikershandleiding
 25. Sleutelkastje - 20 sleutels - YALE
 26. Opruiming
  Cadenas Laiton Chromé 60mm - Yale
  Y120/60/135/1

  Cadenas Laiton Chromé 60mm - Yale

  • 1 kettingen
  • 3 kettingen
  Special Price € 18,22 Regular Price € 24,10
 27. Opruiming
  SQUIRE WARRIOR 45CS veiligheidshangslot met beschermde beugel 45 MM
  WARRIOR 45CS

  SQUIRE WARRIOR 45CS veiligheidshangslot met beschermde beugel 45 MM

  • 1 Hoogwaardig hangslot met beschermde beugel
  • 2 sleutels
  • 1 Gebruiksaanwijzing
  Special Price € 18,48 Regular Price € 51,50
 28. Opruiming
  Veiligheidshangslot met lange beugel 45 MM SQUIRE WARRIOR 45/2.5
  WARRIOR 45/2.5

  Veiligheidshangslot met lange beugel 45 MM SQUIRE WARRIOR 45/2.5

  • 1 Veiligheidshangslot met lange sluiting
  • 2 sleutels
  • 1 handleiding
  Special Price € 18,63 Regular Price € 49,50
 29. Stalen hangslot met semi-beschermde beugel 60 mm - Atlantic'S
 30. Wink 2 LED 9,8W 3000K zwarte buitenspot - 51280 - ARIC
  51280

  Wink 2 LED 9,8W 3000K zwarte buitenspot - 51280 - ARIC

  ARIC's WINK 2 LED 9,8 W 3000 K zwarte schijnwerper voor buiten is ideaal voor gebruik buitenshuis. Hij heeft een nominaal vermogen van 9,8 W en een lichtrendement van 90 lm/W. ARIC's WINK 2 LED is ook stof- en spatwaterdicht, met een IP65-beschermingsgraad.

Producten 1-30 van 152

per pagina
Van hoog naar laag sorteren