Deze ergonomische paniekknop is een one-touch knop om familie en vrienden of hulpdiensten te waarschuwen bij een ongeval. Hij is uiterst eenvoudig in gebruik en dankzij de enkele knop wordt verwarring voorkomen. Hij is radiografisch verbonden met uw Visonic PowerMaster alarmsysteem. In geval van nood, paniek of een andere noodsituatie stuurt het een signaal naar uw bedieningspaneel, dat vervolgens de in de systeemconfiguratie aangewezen personen op de hoogte stelt.
€ 46,33
GARANTIE:
2 jaar
COMPATIBILITÉ:
Visonic

Paniekknop PB-101 PG2 voor Powermaster alarm

Het grote voordeel van deze paniekknop is zijn gebruiksgemak.
Hij is bestemd voor autonome senioren of personen die vrezen voor hun veiligheid en maakt het mogelijk om met één druk op de centrale knop familieleden of hulp te waarschuwen in geval van een ongeval of paniek. Hij is compatibel met de alarmsystemen van de Visonic PowerMaster-serie.
Deze knop is perfect ontworpen voor eenvoudig gebruik: het slanke en ergonomische ontwerp maakt hem gemakkelijk te gebruiken in geval van nood. Hij is aangepast aan uw dagelijks leven: u kunt hem om uw nek dragen dankzij de meegeleverde riem, hem installeren als sleutelhanger om hem altijd bij u te hebben, of hem aan uw riem dragen met de geïntegreerde riemclip.
De kleine discrete LED net boven de knop geeft de status aan van het radiosignaal tussen uw paniekknop en uw bedieningseenheid. Voor uw gemak kunnen onderhoud en configuratie op afstand worden uitgevoerd.

General

Merk Visonic

fiche technique et service

Fiche technique
  • Radiofrequenties: 433-434 / 868-869 MHz
  • Radiotechnologie: PowerG
  • Levensduur van de batterij: 5 jaar
  • Batterijtype: 3V CR2032 lithium knoopcel
  • Bedrijfstemperatuur: 0° tot 50° C binnenshuis
  • Afmetingen: 53x33x11 mm
  • Gewicht: 20 g (met batterij)