Analoge camera voor recorder

Als baanbrekende technologie in de videobewakingsindustrie zijn analoge camera's nog steeds de favoriete keuze van beveiligingsprofessionals voor het beveiligen van winkels, bedrijven en andere gevoelige locaties. Ze worden echter geleidelijk verdrongen door digitale technologie en netwerkcamera's, die eenvoudiger te installeren zijn.... Meer lezen

Een ruime keuze analoge camera's tegen de beste prijzen op de markt

Een analoge camera werkt door middel van een analoog videosignaal. Dit signaal wordt dan continu doorgegeven via een coaxkabel naar een digitale recorder of rechtstreeks naar een scherm om het in realtime te bekijken.

Analoge technologie heeft veel van zijn aantrekkingskracht verloren sinds de komst van IP-modellen. Nog maar een paar jaar geleden was hun resolutie nog erg beperkt. Tegenwoordig zijn ze echter net zo krachtig. Fabrikanten van bewakingscamera's hebben hard gewerkt om de prestaties te verbeteren, zodat analoge modellen full HD of zelfs 4K videostromen aankunnen.

In tegenstelling tot IP-camera's worden analoge camera's via een coaxkabel aangesloten op de monitor. De videostream wordt dan doorgestuurd naar een DVR (variërend van 4 tot 32 kanalen) als onderdeel van de installatie en configuratie van de videobewakingskit. Er is een voedingskabel nodig om de analoge camera op het lichtnet aan te sluiten.

Het gebruik van een DVR maakt het gemakkelijker om de beeldstroom van de camera om te zetten naar een hogere resolutie.

Afhankelijk van het model hebben analoge camera's nachtzicht met infraroodtechnologie, optische zoom of digitale zoom. Bij het kiezen van een analoge camera moet je ook rekening houden met de resolutie van de sensor in miljoenen pixels. De beschermingsgraad (IP65, IP66, IP67) die op sommige producten beschikbaar is, garandeert dat de camera waterdicht is, waardoor hij geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Een uitgebreid assortimentvideoaccessoires (kabel, afstandsbediende arm, back-up batterij, montagebeugel, enz.), geselecteerd door onze experts, optimaliseert de installatie van je analoge camera en de bewaking van je locatie.

Een aantrekkelijke prijs

Analoge camera's hebben het voordeel dat ze betaalbaarder zijn dan digitale camera's voor hetzelfde functionaliteitsniveau. Ze zijn een uitstekende manier om een videobewakingssysteem te krijgen tegen lagere kosten. Gezien de aansluitings- en installatiekosten zijn analoge camera's het meest geschikt voor professionele gebruikers.

HDCVI/TVI: analoog in full HD

HD-CVI technologie wordt nu door veel fabrikanten van bewakingscamera's gebruikt. Het patent is echter in handen van Dahua, een van de wereldleiders op het gebied van videobewaking. Het bedrijf concentreert zich op zijn onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling en heeft talloze verbeteringen op het gebied van videobewaking ontwikkeld.

HDCVI staat voor High Definition Composite Video Interface. Dit is een transmissietechnologie die het mogelijk maakt om hoge-definitiekwaliteit te verkrijgen op analoge camera's, via een coaxkabel. Hierdoor kunnen analoge modellen genieten van een betere beelddefinitie terwijl ze nog steeds gebruik maken van een coaxkabel.

HDCVI camera's zijn ideaal voor het opzetten van een videobewakingssysteem in professionele gebouwen, winkels of magazijnen. Aangesloten op een HDCVI recorder kunnen ze een locatie in high-definition kwaliteit bewaken.

Dahua analoge camera's

Dahua HDCVI camera's en Dahua HDCVI videobewakingssystemen staan bekend om de kwaliteit van de beelden die ze overbrengen en benaderen de kwaliteit van IP camera's.

In onze catalogus staan tientallen modellen analoge camera's van Dahua. Dit merk staat bekend als de op één na grootste leverancier van videobewakingsoplossingen ter wereld. Het onderscheidt zich door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de grote diversiteit van het assortiment.

Onze andere beschikbare analoge camera's

Onze thuisbeveiligingsexperts hebben andere topmerken geselecteerd. Onze catalogus met analoge camera's bevat bijvoorbeeld ook producten van Hikvision. Hoewel dit merk beter bekend staat om zijn assortiment IP-camera's, is de analoge catalogus ook vrij uitgebreid. Je vindt er ook Hiwatch, Risco en Comelit camera's.

Ons team staat klaar om je te helpen bij je keuze. Onze experts zijn gratis telefonisch bereikbaar en helpen je de analoge camera te vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Producten 1-10 van 129

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Promotie (-5%)
  HDTVI 2MP outdoor bullet camera - Infrarood 20m - Hikvision
  HWT-B120-M-0600

  HDTVI 2MP outdoor bullet camera - 06mm lens - 20m infrarood - Hikvision

  • Hikvision-buiscamera
  • Installatiemateriaal
  • Gebruiksaanwijzing
  Special Price € 21,85 Regular Price € 23,00
 2. Promotie (-10%)
  HDTVI 1080P Dome Camera - Infrarood 20m - Hikvision
  HWT-T120-P

  HDTVI 1080P Dome Camera - Infrarood 20m - Hiwatch Hikvision

  • Hikvision Dome Camera HWT-T120-P
  • Installatie materiaal
  • Gebruikershandleiding
  Special Price € 22,50 Regular Price € 25,00
 3. Promotie (-7%)
  20m Infrarood Dome Camera - Turbo HD 1080P - Hikvision
  DS2CE56D0TIRMF28

  20m Infrarood Dome Camera - Turbo HD 1080P - Hikvision

  Binnen de Turbo HD-camera's biedt dit model een van de hoogste beschikbare resoluties: 1080P. Hij kan worden gebruikt bij weinig licht of 's nachts tot op 20 meter afstand. Omdat hij weerbestendig is, kan deze koepelcamera zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.
  Special Price € 23,72 Regular Price € 25,50
 4. 2 MP IR vaste buis camera 30 m - Dahua - DH-HAC-HFW1200CMP-0280B-S5
 5. Promotie (-15%)
  Turbo HD camera voor binnen, buiten en nachtzicht
  HIK-DS2CE16D0TIRF28

  Compacte infrarood kogelcamera 20m - Turbo HD 1080P - Hikvision

  Met zijn high definition-lens (1080P) biedt deze Hikvision Turbo HD-camera een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Hij kan eenvoudig worden aangesloten op een recorder om beelden te bekijken en op te nemen. Deze domecamera kan buiten en 's nachts worden gebruikt met een bereik van 20 meter.
  Special Price € 25,46 Regular Price € 29,95
 6. Eyeball outdoor dome camera 2 MP IR 30 m - Dahua - DH-HAC-HDW1200MP-0280B-S5
 7. Promotie (-10%)
  HDTVI 2MP outdoor bullet camera - Infrarood 20m - Hikvision
  HWT-B120-M

  HDTVI 2MP outdoor bullet camera - Infrarood 20m - Hiwatch Hikvision

  • Hikvision HWT-B120-M buiscamera
  • Installatiemateriaal
  • Gebruikershandleiding
  Special Price € 27,90 Regular Price € 31,00
 8. Promotie (-7%)
  hDTVI 2MP koepelcamera voor buiten - Infrarood 20m - Hikvision
  HWT-T120-M

  HDTVI 2MP Outdoor Dome Camera - Infrarood 20m - Hiwatch Hikvision

  • Hikvision Dome Camera HWT-T120-M
  • Installatie materiaal
  • Gebruikershandleiding
  Special Price € 27,90 Regular Price € 30,00
 9. CAMÉRA DOME HDCVI -2 MPXLS - FF - 2,8 MM - Dahua - DH-HAC-HDBW1200EP-0280B-S5
  DH-HAC-HDBW1200EP-0280B-S5

  HDCVI 2 MP vaste 2,8 mm domecamera - Dahua

  De DH-HAC-HDBW1200EP-0280B-S5 domecamera werkt met HDCVI bekabeling. De camera heeft een vaste 2,8 mm lens. Het IR-apparaat heeft een bereik van 30 m. Met zijn compacte ontwerp en hoge beeldcapaciteit is deze LITE serie camera een ideale keuze voor videobewaking in het MKB.
 10. Promotie (-15%)
  Mini buitencamera 2 MP IR 20m - Hikvision
  DS-2CE16D0T-IRE(2.8mm)

  Mini buitencamera 2 MP IR 20m - Hikvision

  • 1 buiscamera
  Special Price € 29,75 Regular Price € 35,00

Producten 1-10 van 129

per pagina
Van hoog naar laag sorteren