Dit openingscontact voor "grote spleten" is ontworpen om een raam met een spleet van meer dan 5 millimeter te controleren. Het is bedraad en kan worden aangesloten op een draadloze zender.
€ 75,50
GARANTIE:
5 jaar
COMPATIBILITÉ:
Diagral

Grote opening detector

Ref : Diagral D8921

Dit bekabelde openingscontact met grote opening is speciaal ontworpen om het openen van een uitgang te detecteren wanneer de opening tussen het kozijn en de vleugel groter is dan 5 millimeter. Dit openingscontact voor grote kieren moet worden aangesloten op een multi-contact openingsdetector, met maximaal 4 andere externe contacten indien nodig (en binnen de limiet van 3 meter draadlengte).

Om met de Diagral alarmcentrale te kunnen werken, moet deze openingsdetector gekoppeld worden aan een universele buitenzender - Diagral DIAG80ADX
Aangezien de meeste openingsdetectoren over het algemeen een relatief korte maximale opening hebben, is deze detector nuttig voor installaties waarbij de steunen niet volledig vlak of recht zijn. Hoewel hij een grotere opening toelaat dan de meeste openingsdetectoren, is dit model toch zeer doeltreffend in het voorkomen van inbraakpogingen.

Gemaakt in Frankrijk.

General

Merk Diagral