Dit bekabelde vloer-openingscontact stuurt een waarschuwing via het bedieningspaneel en de zender zodra de garagedeur die het bewaakt opent terwijl het systeem is ingeschakeld.
€ 62,00
GARANTIE:
5 jaar
COMPATIBILITÉ:
Diagral

Garagedeur opening detector

Ref : Diagral DIAG38APX

Dit bekabelde vloeropeningscontact beveiligt een garagedeur. Het kan aangepast worden aan alle modellen garagedeuren, zowel kanteldeuren, sectionaaldeuren als roldeuren. Om radiografisch te communiceren met een Diagral besturingseenheid wordt dit bedrade vloeropeningscontact aangesloten op een universele waterdichte buitenzender DIAG80ADX.

Het is mogelijk om op dezelfde zender aan te sluiten: een bedraad vloeropeningscontact, een rolluikopeningssensor en een breedspleetcontact voor optimale beveiliging. Wanneer de besturingseenheid is ingeschakeld, stuurt dit vloercontact een signaal naar de besturingseenheid wanneer de garagedeur wordt geopend.

Dankzij het robuuste ontwerp van het vloercontact is het bestand tegen regelmatig openen van de deur, temperatuurschommelingen en vochtigheid. Het is een zeer effectieve sensor voor het beveiligen van een garage of een andere grote metalen deur (bijv. schuurdeur).

Détecteur d'ouverture de porte de garage DIAG38APX

General

Merk Diagral