Video accessoire

Met videobewakingsaccessoires kun je je bewakingssysteem optimaliseren. Ze helpen u onder andere om een betere draadloze verbinding te realiseren of om de verschillende elementen van het systeem met elkaar te verbinden.... Meer lezen

Het is natuurlijk geen verplichte apparatuur, maar ze kunnen essentieel zijn voor het optimaliseren van de prestaties van uw videobewakingssysteem en uw camera in het bijzonder.

Videoaccessoires voor camera's en beveiligingssystemen

Deze productcategorie verzamelt de verschillende apparatuur die nodig is om ervoor te zorgen dat een bewakingscamera goed werkt en om de prestaties van het beveiligingssysteem als geheel te optimaliseren. Ze maken de installatie eenvoudiger, zodat je snel aan de slag kunt en geen beroep hoeft te doen op een professionele installateur. De uitrusting kan het volgende omvatten

 • Camera montage gereedschap en beugels

Dit zijn de montageaccessoires, waaronder de beugel en het installatiegereedschap voor de beveiligingscamera. Hiermee kun je de camera aan de muur of het plafond bevestigen en zo oriënteren en positioneren dat je de best mogelijke bewakingsdekking hebt.

Dit zijn nepcamera's die er precies zo uitzien als de echte. Ze zijn ontworpen om af te schrikken. Hun belangrijkste doel is om indringers te ontmoedigen en af te schrikken. Ze hebben het voordeel dat ze alleen of samen met echte camera's kunnen worden gebruikt.

Dit zijn de verbindingsdraden voor bewakingscamera's. Deze kabels worden gebruikt om het videosignaal door te geven. Ze zijn waterdicht, dus ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Door langere kabels te kiezen, kun je het dekkingsgebied van het systeem vergroten of het in grote panden installeren. Zo kan de camera op een goede afstand van de recorder en de alarmcentrale worden geplaatst, in geïsoleerde en afgelegen hoeken.

Connectoren zijn onder andere BNC, CAT 5 en CAT 5e, coax, HDMI en andere kabels.

Dit zijn borden die de aanwezigheid van een beveiligingscamera aangeven. Ze worden geïnstalleerd om kwaadwillenden af te schrikken.

Je kunt ook een sticker installeren om de indruk te wekken dat er een videobewakingssysteem is geïnstalleerd. Videobewaking is ook wettelijk verplicht in openbare en drukbezochte ruimtes. Huiseigenaren moeten bezoekers en voorbijgangers informeren dat ze worden gefilmd als onderdeel van hun privacybeschermingsmaatregelen.

Deze mededelingen kunnen op de binnenplaats, langs de gevel of naast de voordeur worden opgehangen.

Camera's werken op een bedrade stroombron of een batterij. Modellen op batterijen zijn meestal oplaadbaar en bieden de luxe van een eenvoudige, flexibele installatie. Bedrade modellen daarentegen hebben een stopcontact nodig om te kunnen werken. Dit beperkt hun installatiemogelijkheden, maar dit nadeel wordt gecompenseerd door een constante stroomvoorziening en een signaal dat ongevoelig is voor interferentie.

 • Signaalversterkers

Soms vereist een videobewakingssysteem het gebruik vanversterkers om een krachtiger videosignaal te verkrijgen. Dit kan het geval zijn voor zowel bedrade als draadloze systemen. Over een groot gebied zorgen deze elementen voor een betere transmissiekwaliteit. Met hun grote bereik maken ze het mogelijk om bewakingsapparatuur te installeren op geïsoleerde locaties met zwakke signalen.

De selectie van CFP Sécurité: een breed scala aan videoaccessoires

Het installeren van beveiligingscamera's is aan te raden wanneer u uw bedrijf of huis wilt beveiligen. U kunt de beelden bekijken die in realtime worden vastgelegd via WiFi-transmissie of de inhoud die is opgeslagen op de recorder. Deze apparaten bieden een gevoel van sereniteit dankzij hun aanwezigheid en functionaliteit. Voor een optimale werking kunnen ze worden aangevuld met verschillende componenten.

Van kabels tot voedingen tot montagebeugels, CFP Sécurité biedt een groot aantal videobewakingsaccessoires voor volledige bescherming en dekking. Ons assortiment videoaccessoires omvat :

 • Camera-accessoires zoals een montage-/aansluitdoos, montagebeugel, montageadapter en -beugel, beschermhoes, dockingstation, enz.
 • Voedingscomponenten voor de camera zoals zonnepanelen, batterij, voedingsconnector, enz.
 • Video-afschrikstickers
 • Bedrading voor bedrade aansluiting
 • Connectoren voor camera-installatie
 • Dummy afschrikcamera's
 • Andere aanvullende items zoals een NAS harde schijf voor video-opnamen, een UPS en PoE routers/switches voor IP-camera's

De meeste van deze accessoires zijn gestandaardiseerd en komen uit de expertise van gespecialiseerde beveiligingsfabrikanten zoals Avidsen, Comelit, Dahua, Ezviz, Foscam, Hikvision, Risco en vele anderen.

Producten 1-10 van 617

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BNC/Video compressie aansluiting
  VED-BNC-COMP

  BNC compressie connector

  Nieuw! Compressie BNC, sterker, gemakkelijker te maken! Te gebruiken met een BNC klem
 2. BNC vrouw naar RCA mannetje
  VED-BNCMRCAF

  BNC vrouw naar RCA mannetje

  Connector om een BNC-aansluiting om te zetten in een RCA-aansluiting, bijvoorbeeld om een recorder via een RCA-kabel op een televisie aan te sluiten.

 3. Kabel Cat 6 FTP Geel - 1m - RJ45 CORD6-1J - NEKLAN
  RJ45 CORD6-1J

  Kabel Cat 6 FTP Geel - 1m - RJ45 CORD6-1J - NEKLAN

  De NEKLAN Cat 6 FTP Yellow RJ45 CORD6-1J kabel wordt gebruikt om een bekabelde netwerkverbinding tot stand te brengen. Hij kan worden gebruikt om verschillende netwerkapparaten met elkaar te verbinden.
 4. Kabel Cat 6 FTP Blauw - 0,50m - RJ45 CORD6-0.5 - NEKLAN
  RJ45 CORD6-0.5

  Kabel Cat 6 FTP Blauw - 0,50m - RJ45 CORD6-0.5 - NEKLAN

  Om de prestaties van uw netwerk te verbeteren, biedt NEKLAN u de Cat 6 FTP-kabel Blauw - 0,50 m met de referentie RJ45 CORD6-0.5. Dit accessoire garandeert stabiele en snelle verbindingen voor verschillende toepassingen.
 5. Videobewaking afschriksticker
  STICK-4

  Afschriksticker

  Voorkomen is beter dan genezen... Plak stickers op al uw uitgangen met een boodschap om ongewenste bezoekers af te schrikken
 6. Promotie (-10%)
  Voedingsconnector mannelijke aansluiting - Comelit
  Special Price € 3,46 Regular Price € 3,84
 7. Promotie (-20%)
  Videobewaking afschriksticker
  STICK-7

  2 afschrikwekkende stickers

  Plaats stickers op al uw uitgangen met een boodschap om ongewenste bezoekers af te schrikken
  Special Price € 3,60 Regular Price € 4,50
 8. Promotie (-10%)
  Connector RJ45 Cat5e UTP Contacten uitgelijnd 10 stuks - 1010926 - NEKLAN
  1010926

  Connector RJ45 Cat5e UTP Contacten uitgelijnd 10 stuks - 1010926 - NEKLAN

  De RJ45 Cat5e UTP-connector met uitgelijnde contacten 10 stuks referentie 1010926 van NEKLAN is ontworpen voor Ethernetkabels van categorie 5. Elke verpakking bevat 10 stuks van deze connectoren, ontworpen voor huishoudelijke en professionele omgevingen.

  Special Price € 3,71 Regular Price € 4,12
 9. Keystone module voor RJ45 CAT 5E FTP - 1010799 - NEKLAN
  1010799

  Keystone module voor RJ45 CAT 5E FTP - 1010799 - NEKLAN

  Profiteer van een efficiënte, krachtige netwerkinstallatie met de Keystone Module voor RJ45 CAT 5E FTP - 1010799 van NEKLAN.

 10. Voedingsconnector met vrouwelijke aansluiting - Comelit

Producten 1-10 van 617

per pagina
Van hoog naar laag sorteren