Promotie (-15%)

DIAG13BSF Aangesloten huisalarm - Huisdiervriendelijk - Diagral

SKU
DIAG13BSF

Met dit Diagral e-One alarmpakket kunt u uw huis of bedrijf beveiligen, zelfs in aanwezigheid van huisdieren. Dankzij de meegeleverde alarm- en controlebox bent u in real time op de hoogte van activiteiten op uw terrein en kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen.

Special Price € 739,50 Regular Price € 870,00

Dont € 0,00 d'éco-participation.

GARANTIE:
2 jaar
Livré avec
 • 1 spraaksirene DIAG91AGFK
 • 3 bewegingsmelders die compatibel zijn met dieren DIAG21AVK
 • 1 DIAG56AAX alarm- en controlebox
 • 1 stemtoetsenbord met badgelezer en 1 badge DIAG45ACK
 • 1 externe sirene met flits DIAG50AAX
Points forts
 • Bevat alle basiselementen voor een doeltreffende bescherming
 • Zeer gemakkelijk te gebruiken en te installeren
 • Huisdiervriendelijk tot 25 kg
 • Een veilige verbinding om in real time op de hoogte te blijven, zelfs op afstand
 • Gecertificeerde NF & A2P 2 schilden
 • Toetsenbord met spraakbesturing in het Frans

GSM alarmpakket - DIAG13BSF Diagral

Dit Diagral draadloze alarmpakket is zowel eenvoudig te installeren als te gebruiken. Deze alarmunit stuurt real-time waarschuwingen naar uw smartphone in geval van een alarm, en communiceert ook andere meldingen met betrekking tot de werking: batterijstatus, uitgang opengelaten, opstarten, enz.

Met dit alarmsysteem kunnen 4 zones worden ingedeeld (bijvoorbeeld begane grond, eerste verdieping, tuin, garage) om de zones onafhankelijk van elkaar te activeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de begane grond te activeren als u boven bent of het huis als u in de tuin bent.

Dit uitbreidbare pakket bevat 1 uitbreidbare stemsirenecontrole-eenheid DIAG91AGFk, 1 alarm- en controlebox DIAG56AAX, 3 bewegingsdetectoren die geschikt zijn voor dieren DIAG21AVK, 1 spraaktoetsenbord en badgelezer DIAG45ACK, en een externe flitssirene DIAG50AAX.

Dit draadloze alarmsysteem werkt op batterijen (levensduur batterij ca. 4 jaar).

alarme diagral

Samenstelling van het DIAG13CSF alarmpakket

Dit exclusieve alarmpakket omvat de beveiliging van een woning met 2/3 kamers met beeldopname en GSM-transmissie bij alarm. Indien nodig kunnen later andere accessoires of detectoren worden toegevoegd.

DIAG91AGFK sirene besturingseenheid met DIAG55AAX GSM transmissie module

Deze NFa2p standaard sirene besturingseenheid bewaakt het gehele alarmsysteem. Hij communiceert met de verschillende elementen via beveiligde radioverbindingen. Hij ontvangt informatie, verwerkt ze en geeft bevelen door. Dankzij de spraaksynthese in 6 talen is deze centrale gemakkelijk te installeren, te configureren en door iedereen te gebruiken.

Met de GSM-transmissie module kunt u informatie van uw alarmsysteem ontvangen op uw smartphone. Een simkaart wordt geleverd met een optioneel abonnement vanaf 2,99 euro per maand (een andere simkaart / operator van uw keuze kan ook worden gebruikt)

Centrale sirène DIAG91AGFK
Détecteur de mouvement à prise d'images DIAG21AVK

DIAG21AVK Bewegingsmelder met beeldregistratie

Deze huisdiervriendelijke bewegingsmelder legt beelden vast en stuurt deze direct naar uw smartphone en waarschuwt u. Zo kunt u in real time controleren wat er aan de hand is. Hij is uitgerust met een flitser om ook in het donker effectief te zijn en de beelden kunnen worden opgeslagen op de SD-kaart van het apparaat en/of op uw telefoon.

Het spraakcentrum

Dit is het zenuwcentrum van uw alarmsysteem. Het bedieningspaneel, dat binnenshuis is geïnstalleerd, bestuurt alle apparatuur die u erop aansluit. Via een gecodeerde radioverbinding verzendt en ontvangt het informatie van de draadloze accessoires die erop zijn aangesloten. U kunt uw hele beveiligingssysteem eenvoudig instellen vanaf uw bedieningspaneel. U kunt elke storing op uw bedieningspaneel visualiseren dankzij de spraaksynthese. De in uw bedieningspaneel geïntegreerde sirene wordt geactiveerd zodra een inbraak of onregelmatigheid in uw huis wordt waargenomen.

Bewegingsdetectoren die compatibel zijn met dieren

Deze detectoren van de nieuwe generatie zijn geprogrammeerd om indringers van minder dan 25 kilo door te laten. Dit betekent dat uw huisdieren zich vrij door uw huis kunnen bewegen zonder dat het alarmsysteem wordt geactiveerd, ook al is het geactiveerd. U kunt uw huisdieren dus achterlaten als u weggaat

Het stemtoetsenbord met badgelezer

Door dit stemtoetsenbord voor de ingang van uw huis te installeren, kunt u uw alarmsysteem heel gemakkelijk activeren of deactiveren. De programmeerbare toegangscode maakt de instellingen van uw alarmsysteem toegankelijk voor iedereen die deze kent. De geïntegreerde badgelezer biedt ook toegang tot bepaalde instellingen voor alle badgehouders.

De externe sirene met flitser

Deze sirene kan aan de buitenkant van uw gebouw worden geïnstalleerd om af te schrikken of de veiligheid te verhogen. Hij informeert ongewenste bezoekers over de aanwezigheid van een doeltreffend en functionerend alarmsysteem. Als er abnormale activiteit wordt gedetecteerd door uw detectoren, gaat hij af en zijn knipperlichten kunnen uw buren waarschuwen voor ongewone activiteit op uw terrein.

De box waarschuwt en regelt

Met uw box die op uw centrale is aangesloten, kunt u alle door de alarmcentrale doorgegeven informatie koppelen aan uw smartphone via de e-ONE-applicatie (beschikbaar op IO's of Android). Op de interface van de applicatie hebt u toegang tot de belangrijkste commando's van uw alarmsysteem: u kunt het bijvoorbeeld op afstand activeren of deactiveren. De box stuurt u een melding of een e-mail zodra er thuis een inbraak wordt gedetecteerd door de bewegingsdetectoren, of wanneer een van uw sirenes wordt geactiveerd. U bent in real time op de hoogte en kunt uw gegevens altijd en overal raadplegen!

General

Merk Diagral
Certificaat van betrouwbaarheid weergeven
 • Raadpleeg onze website voor meer informatie over de aard van de beoordelingsmaatregelen en de mogelijkheid om contact op te nemen met de auteur van de beoordeling  Transparency Charter.
 • Er zijn geen aansporingen verstrekt voor deze beoordelingen.
 • Reviews are published and kept for a period of five years .
 • Recensies kunnen niet worden gewijzigd: als een klant zijn beoordeling wil wijzigen, dan kunnen ze dit doen door rechtstreeks contact op te nemen met geverifieerde beoordelingen om de bestaande beoordeling te verwijderen en een gewijzigde recensie te publiceren .
 • De redenen voor het verwijderen van recensies zijn beschikbaar hier.

4.5 /5

Gebaseerd op 8 Klant(en) beoordelingen

 • 1
  1
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  7

Philippe M.   gepubliceerd 17/02/2024 na een bestelling geplaatst op 13/01/2024

5/5

Troisième alarme Diagral et toujours aussi facile à installer et le système fonctionne parfaitement.

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 0 Nee 0

Agnès C.   gepubliceerd 07/12/2022 na een bestelling geplaatst op 19/11/2022

5/5

Je recommande RAS

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 0 Nee 0

Anonieme klant   gepubliceerd 05/09/2022 na een bestelling geplaatst op 30/07/2022

5/5

Je n’ai pas encore installé ce dernier produit, mais l’expérience que j’ai des alarmes Diagral est très bonne.

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 0 Nee 0

Anonieme klant   gepubliceerd 31/07/2022 na een bestelling geplaatst op 30/06/2022

5/5

appareil bien fini, semble efficace après quelques essais , facile à mettre en œuvre via application mobile (pour une fois très efficace).

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 0 Nee 0

Anonieme klant   gepubliceerd 16/06/2022 na een bestelling geplaatst op 31/05/2022

5/5

Système classique et facile à installer

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 1 Nee 0

Anonieme klant   gepubliceerd 14/06/2022 na een bestelling geplaatst op 31/05/2022

5/5

Excellent système. Facile à installer. Notice très claire

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 1 Nee 0

Anonieme klant   gepubliceerd 20/10/2019 na een bestelling geplaatst op 10/05/2019

1/5

Vous vend du produit reconditionné au prix du neuf

Antwoord van Anonieme klant de 14/10/2019
Arretez vos mensonges cfp jai gardé une copie de nos conversions. Voulez vous que je vous les renvoies piur vous rafraichir la memoire ? Vous savez autant que moi que ce nest pas se quil cest reellement passé. Ayez juste pour une fois dans votre vie un semblant d honneté

Uitwisselingen weergeven

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 2 Nee 2

Anonieme klant   gepubliceerd 08/03/2019 na een bestelling geplaatst op 17/02/2019

5/5

plutôt facile a installer, si on suit pas a pas le mode d'installation lié a l'application. Un regret ? que l'application ne soit pas dispo sur Windows, se serait plus sympa que le petit écran du telephone Les messages push sont parfois un peu lents (de l'ordre de la minute) ATTENTION : il y a un bug dans le manuel de configuration, sur la duree de neutralisation a la mise en route de l'alarme, le format indiqué n'est pas le bon. Il n'est pas non plus le bon sur la version en ligne chez Diagral… Mais le coup de fil a l'assistance est sympa

Was deze beoordeling nuttig ? Ja 2 Nee 0

×