Diverse detectoren

Om de prestaties van je alarmsysteem te onderhouden of te verbeteren, kun je ons ruime aanbod aan alarmdetectoren voor specifieke functies ontdekken. Alarmsystemen zijn ontworpen om precies aan je beveiligingsbehoeften te voldoen en om je huiselijk comfort te verbeteren.... Meer lezen

Als je op zoek bent naar een detector voor een specifiek, ongebruikelijk gebruik, dan vind je die zeker in deze sectie.
Hoewel de functionaliteit van deze alarmdetectoren een beetje ongebruikelijk is, profiteren ze van hetzelfde afwerkings- en kwaliteitsniveau als conventionele, alledaagse detectoren. Sommige van deze detectoren kunnen zelfs andere oplossingen vervangen. Dit is bijvoorbeeld het geval met glasbreukdetectoren, waarvan één enkele unit effectief meerdere openingsdetectoren op bijvoorbeeld een erker kan vervangen.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Z-Wave schimmelmelder - POPE701202 - POPP
  POPE701202

  Z-Wave schimmelmelder - POPE701202 - POPP

  Deze 3,6 V POPE701202 detector van POPP helpt schimmelvorming voorkomen. Het controleert constant de temperatuur en vochtigheid. En wanneer er omstandigheden worden gedetecteerd die bevorderlijk zijn voor schimmelgroei, stuurt dit apparaat waarschuwingen of regelt het apparaten waarmee het is verbonden.
 2. Détecteur de porte sans fil - DHI-ARD323-W2(868) - DAHUA
  DHI-ARD323-W2(868)

  Draadloze deursensor - DHI-ARD323-W2(868) - DAHUA

  De DHI-ARD323-W2(868) draadloze deursensor van DAHUA is een praktisch en betrouwbaar apparaat voor het beveiligen van uw huis of kantoor. Hij is ontworpen om het openen of sluiten van deuren en ramen te detecteren en biedt zo extra bescherming tegen indringers.

 3. Détecteur PIR sans fil - DHI-ARD1233-W2(868) - DAHUA
  DHI-ARD1233-W2(868)

  Draadloze PIR detector - DAHUA

  De draadloze PIR detector van DAHUA detecteert de kleinste beweging in het bestreken gebied. De intelligente functies minimaliseren ook valse alarmen door kleine bewegingen te isoleren.
 4. Promotie (-7%)
  Dual-Tech draadloze AM-gordijnsensor - DS-PDC10DM-EG2-WE - Hikvision
  DS-PDC10DM-EG2-WE

  Dual-Tech draadloze AM-gordijnsensor - DS-PDC10DM-EG2-WE - Hikvision

  Pour une surveillance précise et fiable, optez pour ce détecteur de rideau AM Dual-Tech sans fil - DS-PDC10DM-EG2-WE de la marque Hikvision qui utilise à la fois l’infrarouge passive et les micro-ondes. Avec une portée de 10 mètres, il offre un niveau de protection élevé contre les intrusions.

  Special Price € 81,96 Regular Price € 88,13
 5. Zigbee 3.0 Slimme Hittemelder - 20209700 - FRIENT
  20209700

  Zigbee 3.0 Slimme Hittemelder - 20209700 - FRIENT

  Het intelligente warmte alarm Zigbee 3.0 - 20209700 van het merk FRIENT garandeert de veiligheid van uw goederen en materialen door u op afstand en in real time te waarschuwen zodra er brand is in uw huis.
 6. Openingssensor voor rolluik - Diagral MAA01X
  MAA01X

  Rolluikopeningsmelder - Diagraal alarm

  Deze rolluikopeningssensor geeft een alarm af zodra hij een poging detecteert om het bewaakte rolluik te openen of uit te trekken. Hij kan worden gecombineerd met een conventionele openingsdetector.
 7. Waterdichte contactmat - Diagral D8926
  D8926

  Waterdichte contactmat - Alarme Diagral

  Solide, discreet en met een grote efficiëntie van detectie, maakt deze waterdichte contactmat het mogelijk om gewaarschuwd te worden voor de komst van een persoon op de drempel van de deur. Product gemaakt in Frankrijk.
 8. Technische sensor voor vriesuitval - Diagral SONPC
  SONPC

  Technische storing sonde vriezer - Diagraal alarm

  Deze technische vriesstoringssensor detecteert temperatuurdalingen in een vriezer. Zodra de temperatuur boven de -12°C komt, geeft het systeem een alarm, of het nu actief is of niet.
 9. Technische overstromingssensor - Diagral SONIN
  SONIN

  Technische overstromingssensor - Alarme Diagral

  Deze technische sonde detecteert elke stijging van het waterpeil met meer dan 2 mm. Aangesloten op een universele waterdichte buitenzender kan hiermee een specifieke alarmmelding via de alarmcentrale worden verstuurd.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren