Domotica per merk

Domotica omvat de technologieën en protocollen die worden gebruikt om je huishoudelijke taken te regelen, te besturen en te automatiseren. Door intelligent systeembeheer wordt het dagelijks leven verbeterd en vereenvoudigd. ... Meer lezen

Wilt u van uw huis een intelligent huis maken? CFP Sécurité biedt u een ruime keuze aan domotica-producten van toonaangevende merken. Houd er echter rekening mee dat elke fabrikant zijn eigen domotica-technologieën en expertisegebieden ontwikkelt.

Ontdek welke u moet kiezen tussen Ajax en Somfy.

Domotica producten beschikbaar bij CFP sécurité

Domotica coördineert verschillende soorten apparaten volgens hun toepassing. Het helpt bij het beheren van :

 • Comfortapparaten : verwarming, huishoudelijke apparaten, verlichting, enz
 • Beveiligingssystemen : bewaking en alarmen
 • Amusementstoestellen : video, audio en ontspanning

De domoticatechnologie maakt het ook mogelijk om de werking van aangesloten apparaten beter te beheren om energie te besparen.

GVB beveiliging en domotica: toonaangevende merken

Afhankelijk van hun expertisegebied specialiseren domoticafabrikanten zich in de ontwikkeling van specifieke series aangesloten producten. Van voorgeconfigureerde domoticakits tot aangesloten apparatuur , de keuze is groot.

De Franse merken Somfy en Delta Dore zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van huishoudelijke apparatuur zoals verwarmings- en airconditioningsystemen, gemotoriseerde openingssystemen en alarmen. Ajax Systems daarentegen blinkt uit in de ontwikkeling van alarmsystemen.

CFP Sécurité beperkt zich echter niet tot deze paar merken. Merken zoals Aeotec, Comelit, Danalock, Doorbird, Elocky, Ezviz, Foscam, Nivian, Risco, Vesta, Yale Smart Living, Zipato en andere minder populaire namen zijn ook beschikbaar

Producten 1-10 van 1097

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Montagebeugel voor openings- en glasbreuksensor AJ-BRACKETDP-W - Ajax
 2. Afdekkappen voor thermostatisch regelventiel Blauw - EUR_701022 - EUROTRONIC
  EUR_701022

  Afdekkappen voor thermostatisch regelventiel Blauw - EUR_701022 - EUROTRONIC

  Het thermostatisch deksel - EUR_701022 van EUROTRONIC is de ideale oplossing om het design en de visuele integratie van uw verwarmingssysteem te verbeteren. De blauwe kleur zorgt voor de perfecte touch en past harmonieus in verschillende inrichtingsstijlen.
 3. Afdekkappen voor thermostatische afsluiter Beige - EUR_701021 - EUROTRONIC
  EUR_701021

  Afdekkappen voor thermostatische afsluiter Beige - EUR_701021 - EUROTRONIC

  De beige thermostatische klepdeksels van EUROTRONIC, referentie EUR_701021, verbergen de bestaande thermostatische klep en geven het geheel een esthetisch tintje.
 4. Roze thermostatische klepdeksels - EUR_701023 - EUROTRONIC
  EUR_701023

  Roze thermostatische klepdeksels - EUR_701023 - EUROTRONIC

  Met deze EUR_701023 roze afdekkap van Eutronic past de Spirit thermostaatkop perfect in het decor van de ruimte waarin hij is geïnstalleerd.
 5. SHELLYRCSNUBBER piekspanningsdemper - Shelly
  SHELLYRCSNUBBER

  SHELLYRCSNUBBER piekspanningsdemper - Shelly

  Shelly RC Snubber is een snubber die is ontworpen om pieken te beperken die worden gegenereerd door inductieve belastingen wanneer de voeding plotseling wordt onderbroken. Hij is bedoeld voor gebruik met inductieve apparaten zoals motoren, ventilatoren, stofzuigers enz. Sluit hiervoor gewoon een van de twee draden aan op de uitgang van de te beschermen module en de andere op de nulleider.

 6. Bypass voor Shelly 1L en Shelly Dimmer 2 - Shelly
 7. Temperatuursensor - Shelly
 8. Sensorverlengkabel met RJ11-stekker - SONOFF
  RL560

  Sensorverlengkabel met RJ11-stekker - SONOFF

  SONOFF's R11 AL560 sensor verlengkabel is een echte alledaagse bondgenoot. Hiermee kunt u de lengte van uw vocht- en temperatuursensoren van hetzelfde merk verlengen. Hij past op SONOFF DS18B20, Si7021 en MS01 sensoren.
 9. Steun voor onderbreker SwitchMan M5-80 2 boutons - SONOFF
  Switch frame 2-gang

  Steun voor onderbreker SwitchMan M5-80 2 boutons - SONOFF

  Het SONOFF 2-voudige schakelaarframe geeft uw schakelaars een esthetisch tintje. Dit model is geschikt voor twee intelligente wandschakelaars type M5-80 van hetzelfde merk.

 10. Balise NFC compatibel Android en IOS - SONOFF
  NFC-tag

  Tag NFC compatibel Android en IOS - SONOFF

  Om uw met SONOFF verbonden apparaten sneller te beheren, gebruikt u de NFC-tag. Til bijvoorbeeld gewoon uw apparaat op om verschillende scènes te activeren.

Producten 1-10 van 1097

per pagina
Van hoog naar laag sorteren