Accessoires voor intercoms en videofoons per merk

De intercom is een basisapparaat voor beveiliging. Hiermee kun je controleren wie er aanbelt voordat je opendoet, waardoor je het risico op aanranding of geforceerde toegang tot je huis verkleint. Dit betekent dat je kunt controleren en beheren wie je huis binnenkomt. Op deze manier zorgt het intercomsysteem voor optimale veiligheid in huis en maakt het het dagelijks leven comfortabeler.... Meer lezen

De onderdelen van een intercomsysteem

Van eenvoudige intercoms met handsets tot intelligente of gekoppelde intercoms, elk type intercom bestaat over het algemeen uit drie onderdelen:

 • Een extern paneel met luidspreker, microfoon of camera,
 • Een afstandsbedieningsstation binnenin,
 • Een slot met een elektrische sluitplaat.
 • Afhankelijk van het merk en model hebben intercoms hun eigen stroomvoorziening. Video-intercoms zijn ook uitgerust met een aanraakscherm voor weergave. Aangesloten intercoms kunnen verbinding maken met het WiFi-netwerk van je huis. Sommige van deze draadloze intercoms zijn zelfs uitgerust met een RFID-functie.

  Accessoires voor intercoms

  CFP Sécurité biedt een breed assortiment intercoms en intercomaccessoires van bekende merken. Onder de beschikbare apparaten zijn voedingen voor video-intercomsets, voedingen voor IP-video-intercoms, RFID-badges voor video-intercoms, montage- en relaiskasten, uitvoerknoppen, beschermkappen, enz.

  Profiteer van ons professionele advies bij het kiezen van uw toegangscontroleapparatuur. We bieden accessoires voor producten van verschillende toonaangevende fabrikanten, waaronder intercoms van Hikvision, Digitone, Philips, Doorbird en Dahua.

  Producten 1-10 van 628

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  1. Naderingskaart - CS-DL-IC-CPU-R200-GR - EZVIZ
   CS-DL-IC-CPU-R200-GR

   Naderingskaart - CS-DL-IC-CPU-R200-GR - EZVIZ

   De CS-DL-IC-CPU-R200-GR EZVIZ proximity kaart is een hoogwaardig apparaat voor het verbeteren van de beveiliging van uw terrein. Het biedt snelle authenticatie en een soepele werking om uw omgeving te beschermen.

  2. GT verdeelconnector voor audiobus - AIP/GFC - AIPHONE
   AIP/GFC

   GT verdeelconnector voor audiobus - AIP/GFC - AIPHONE

   Vereenvoudig de distributie van audiosignalen met de System Audio Bus Distribution Connector, code GT AIP/GFC. Deze gadget ontwikkeld door AIPHONE valt op door zijn efficiëntie en installatiegemak.
  3. Blind frontpaneel met gaten voor VIGIK - AIP/GFBP2 - AIPHONE
   AIP/GFBP2

   Blind frontpaneel met gaten voor VIGIK - AIP/GFBP2 - AIPHONE

   Vergemakkelijk de toegang tot uw gebouwen op een veilige en efficiënte manier met de blanco, geboorde frontplaat voor VIGIK. Dit AIP/GFBP2-model, gemaakt door AIPHONE, is ontworpen om vandalisme te weerstaan.
  4. Inbouwdoos voor 3 modules - AIP/GF3B - AIPHONE
   AIP/GF3B

   Inbouwdoos voor 3 modules - AIP/GF3B - AIPHONE

   Bescherm uw elektrische modules met de AIP/GF3B backbox voor 3 modules van AIPHONE. Deze doos is zorgvuldig ontworpen om uw elektrische modules veilig en netjes te installeren, zodat ze naar behoren werken.
  5. Frame voor 3 modules - AIP/GF3F - AIPHONE
   AIP/GF3F

   Frame voor 3 modules - AIP/GF3F - AIPHONE

   Het AIP/GF3F-frame van AIPHONE, gemaakt van een 1,5 mm dikke gegoten metaallegering, biedt robuuste flexibiliteit voor drie intercommodules en combineert duurzaamheid, esthetiek en aanpasbaarheid voor veeleisende projecten.
  6. Frontpaneel voor adresmodule - AIP/GFAP - AIPHONE
   AIP/GFAP

   Frontpaneel voor adresmodule - AIP/GFAP - AIPHONE

   Het frontpaneel van de AIPHONE AIP/GFAP-adresmodule is een 1,5 mm dikke plaat van metaallegering met Macrolon-bescherming. Het is ontworpen voor de adresmodule of de magnetische lusmodule.
  7. Blanco gevel - AIP/GFBP - AIPHONE
   AIP/GFBP

   Blanco gevel - AIP/GFBP - AIPHONE

   De AIP/GFBP blanco frontplaat van AIPHONE is een 1,5 mm dikke plaat van een metaallegering die een stevige basis vormt voor het aanpassen van een intercomsysteem.
  8. Tweedehands
   Opbouw codeklavier - 99 codes - Golmar
   TSEC100-OCCASION

   Golmar - Opbouw codeklavier - 99 codes - OCCASION

   Dit Golmar keypad kan gebruikt worden om een slot of elektrische staking te bedienen. Het kan tot 99 gebruikerscodes opslaan
   Special Price € 123,47 Regular Price € 154,34
  9. Roestvrij stalen opbouwframe met vizier - AIP/CSJPDVFLBM - AIPHONE
   AIP/CSJPDVFLBM

   Roestvrij stalen opbouwframe met vizier - AIP/CSJPDVFLBM - AIPHONE

   Pour une installation efficace de la platine de votre système de vidéophonie, ce cadre saillie inox avec visière - AIP/CSJPDVFLBM de la marque AIPHONE est l’accessoire qu’il vous faut.

  10. Magneetlusmodule voor GT - AIP/GTBMT - AIPHONE
   AIP/GTBMT

   Magneetlusmodule voor GT - AIP/GTBMT - AIPHONE

   Rendez votre portier conforme à la loi d'accessibilité pour les personnes handicapées et malentendantes avec le Module boucle magnétique pour GT, référencé sous le code AIP/GTBMT et mis au point par la marque AIPHONE.

  Producten 1-10 van 628

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren