Rook - gas - CO detectoren

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Promotie (-10%)
  Housegard SA403F Mini Rookmelder
  SA403F

  Housegard Mini Rookmelder (Mic merk)

  Deze compacte rookmelder van Housegard beschermt u tegen de risico's van woningbrand dankzij zijn optische sensoren en zijn geïntegreerde sirene van 85dB. De 3 meegeleverde lithiumbatterijen garanderen een autonomie van 5 jaar. CE & EN14604 gecertificeerd en 5 jaar gegarandeerd, voldoet hij perfect aan de geldende wetgeving.
  Special Price € 8,10 Regular Price € 9,00
 2. Avertisseur de fumée autonome - DHI-HY-SA20A - DAHUA
  DHI-HY-SA20A

  Rookmelder - DHI-HY-SA20A - DAHUA

  De DHI-HY-SA20A stand-alone rookmelder van DAHUA biedt betrouwbare en effectieve brandbeveiliging. Het krachtige alarm dekt tot 40 m². De krachtige batterij levert ononderbroken stroom, terwijl de eenvoudige installatie en duurzame roestvrijstalen constructie zorgen voor een soepele integratie en betrouwbare functionaliteit onder alle omstandigheden.

 3. Rook- en hittemelder - MD-2105R Atlantic'S
  MD-2105R

  Rook- en hittemelder MD-2105R - Atlantic'S

  Deze detector waarschuwt in geval van rook of abnormale temperatuurstijging. Hij werkt zelfstandig of in combinatie met een Atlantic'S alarmcentrale.

 4. Promotie (-15%)
  Set van 2 draadloze rookmelders RM175RF/2 - Smartwares
  10.040.95

  Set van 2 draadloze rookmelders RM175RF/2 - Smartwares

  Deze draadloze rookmelders zijn koppelbaar, zodat ze bij een alarm in een ruimte gelijktijdig kunnen worden geactiveerd. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u ze testen om er zeker van te zijn dat ze goed werken
  Special Price € 55,25 Regular Price € 65,00
 5. Z-Wave+ Rookmelder - Rookmelder Fibaro
  FGSD-002 ZW5 EU

  Z-Wave+ Rookmelder - Rookmelder Fibaro

  Rookmelder met geïntegreerde temperatuursensor. Meer veiligheid dankzij de geïntegreerde temperatuursensor, die een brand detecteert door een snelle temperatuursverandering.
 6. Détecteur de fumée et de chaleur sans fil FireProtect - White -Ajax
  AJAX FIRE PROTECT

  FireProtect draadloze rook- en warmtedetector - Ajax

  De FireProtect detector waarschuwt u effectief bij de eerste tekenen van rook of een plotselinge temperatuurstijging, in tegenstelling tot een conventionele rookmelder. Hij is autonoom en draadloos, en dankzij de verschillende sensoren zorgt hij voor een constante bewaking van uw woning.
 7. Promotie (-20%)
  Draadloze rookmelder - Hikvision AX PRO
  DS-PDSMK-S-WE

  Draadloze rookmelder - Hikvision AX PRO

  Deze rookmelder wordt aangesloten op een Hikvision AX PRO alarmsysteem. Hij geeft alarm via het alarmsysteem en via zijn geïntegreerde sirene.

  Special Price € 69,12 Regular Price € 86,40
 8. RISCO RWX35S00800C DRAADLOZE ROOKMELDER
  RWX35S00800C

  Draadloze rook- en hittemelder - Risco

  Geef uzelf maximale veiligheid tegen het risico van een woningbrand met deze rook- en hittemelder van Risco. Dit apparaat detecteert rook en hitte om het begin van een brand te signaleren voordat deze zich uitbreidt.

 9. FireProtect Plus draadloze rook- en koolmonoxidemelder wit -- Ajax
  AJAX FIRE PROTECT PLUS

  FireProtect Plus draadloze rook- en koolmonoxidemelder - Ajax

  Deze krachtige draadloze rook- en koolmonoxidemelder is ontworpen voor preventie en huisbeveiliging en geeft bij gevaar een krachtig 85 dB alarm. Met zijn sensoren kan hij onmiddellijk de aanwezigheid van rook, hoge CO-niveaus en abnormale temperatuurstijging vaststellen.
 10. Rook- en hittemelders - Visonic Powermaster alarm
  SMD-429-PG2

  Rook- en hittemelders - Visonic Powermaster alarm

  De Visonic SMD-429 PG2 rook- en hittemelder is ontworpen om het begin van een brand te detecteren bij de eerste uitstoot van rook en een abnormale temperatuurstijging. Hij geeft dan een lokaal alarm af via zijn ingebouwde hoorn, gekoppeld aan een telefonisch alarm via de alarmcentrale, eventueel doorgegeven door de aangesloten alarmsirenes.

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren