Alarmsirene

Producten 1-10 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Promotie (-10%)
  Piëzo-elektrische binnensirene - Comelit
  SIR100A

  Piëzo-elektrische binnensirene - Comelit

  De Comelit piëzo-elektrische sirene is een kleine binnensirene. Hij is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en vereist geen speciale vaardigheden om hem te bedienen. Hij zendt een gemoduleerd geluid uit voor optimale bescherming en waarschuwing. Gemaakt van kwaliteitsplastic, is deze binnensirene zowel krachtig als efficiënt.

  Special Price € 23,33 Regular Price € 25,92
 2. Binnensirene voor Lens 200 pack - Thomson
  512506

  Binnensirene voor Lens 200 pack - Thomson

  De Lens 200 pack binnensirene waarschuwt u voor onregelmatigheden wanneer uw Thomson IP-camerabeveiliging wordt geactiveerd en schrikt indringers af. Hij is eenvoudig te installeren en vereist geen ingewikkelde bediening. Hij wordt op de camera aangesloten via de "Plug & Play" functie.

 3. Binnen alarm sirene - Alarme Atlantic'S
  MD-204R

  Binnen alarm sirene - Alarme Atlantic'S

  De MD-204R sirene is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Aangesloten op een Atlantic'S alarmsysteem geeft hij effectief waarschuwingen door dankzij het krachtige geluidssignaal. Dit beveiligingsaccessoire versterkt effectief de waarschuwings- en afschrikkingscapaciteit van uw alarmsysteem.
 4. Draadloze sirene - DHI-ARA12-W2(868) - DAHUA
  DHI-ARA12-W2(868)

  Draadloze sirene - DAHUA

  De DHI-ARA12-W2(868) draadloze sirene van DAHUA is een effectief afschrikmiddel.
 5. MD-214R draadloze binnensirene met alarmlicht van Atlantic
  MD-214R

  Binnen alarm sirene met flits - Alarme Atlantic'S

  Deze alarmsirene is ontworpen voor gebruik binnenshuis en zendt een krachtig geluidssignaal uit in combinatie met krachtige lichtflitsen. Hij is ideaal voor maximale waarschuwing en afschrikking.
 6. Zigbee 3.0 draadloze binnensirene - HS2WD-E - HEIMAN
  HS2WD-E

  Zigbee 3.0 draadloze binnensirene - HS2WD-E - HEIMAN

  De Zigbee 3.0 - HS2WD-E intelligente binnensirene van HEIMAN kan eenvoudig worden geïntegreerd in je Zigbee domoticasysteem om de bescherming van je huis te versterken. Hij zendt een sterk signaal uit bij inbraak om de aandacht te trekken.
 7. Miniatuursirene voor binnengebruik - Nivian Smart
  NVS-S6B

  Miniatuursirene voor binnengebruik - Nivian Smart

  De NVS-S6B draadloze sirene is een miniatuur binnensirene. Hij is compatibel met het Nivian Smart alarmsysteem en gebruikt de 433 Mhz frequentie. De zendafstand in open ruimte is maximaal 80 m. Het volume van de hoorbare alarmwaarschuwing is 90 dB. Een indicatielampje begeleidt de hoorbare waarschuwing.

 8. Promotie (-10%)
  Buiten alarm sirene - Nivian
  NVS-S7B

  Nivian - Draadloze alarmsirene voor buiten - Nivian

  De NVS-S7B sirene is een draadloze sirene ontworpen voor installatie buitenshuis. Het geluidsvermogen van de waarschuwingstoon is 95 dB. Hij is ook uitgerust met een indicatielampje. Deze sirene is compatibel met het Nivian Smart alarmsysteem. Met een interne antenne gebruikt de draadloze sirene de 433 Mhz frequentie en heeft een onbelemmerde zendafstand van 80 m.

  Special Price € 42,28 Regular Price € 46,98
 9. Abus Z-Wave Plus binnensirene - ABUESHSG10000 - AEOTEC
  ABUESHSG10000

  Abus Z-Wave Plus binnensirene - ABUESHSG10000 - AEOTEC

  De ABUS Z-Wave Plus binnensirene is een apparaat dat AEOTEC aanbiedt om uw beveiligingssysteem te optimaliseren. Met zijn krachtige geluidsniveau van 95 dB en knipperende rode LED schrikt hij indringers af om door te gaan met hun kattenkwaad.
 10. Zigbee 3.0 draadloze binnensirene - HS2WD-Z - HEIMAN
  HS2WD-Z

  Zigbee 3.0 draadloze binnensirene - HS2WD-Z - HEIMAN

  De HEIMAN HS2WD-Z Z-Wave+ binnensirene is een betrouwbare, eenvoudig te installeren beveiligingsoplossing voor je huis. Hij activeert een hoorbaar en verlicht alarm in geval van nood, met een radiobereik van 80 meter en batterij back-up.

Producten 1-10 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren