Transmissiemodule Powerlink3 - Alarme Visonic Powermaster

SKU
PLINK3
De Powerlink3-communicatiemodule is compatibel met de Powermaster 10, 30 en 33 G2 (vanaf V18) en maakt het mogelijk het bedieningspaneel op internet aan te sluiten voor beheer op afstand.
€ 126,64
COMPATIBILITÉ:
Visonic


Internet transmissiemodule voor beheer op afstand - Powermaster alarm

Deze kleine, discrete module wordt geïnstalleerd op uw alarmcentrale (verbonden met een PowerManage server) en stuurt signalen via het internet naar uw smartphone (Android of IOs) of computer (PC of Mac). Zo kunt u uw woning of kantoor bewaken, zelfs wanneer u zich verplaatst.

Inderdaad, door deze module te koppelen aan bewegingsdetectoren met beeldopname ontvangt u rechtstreeks op uw smartphone of in uw e-mailbox opnames die in uw pand zijn opgenomen.

Met deze IP-zender kunt u tot 10 detectoren met beeldopname aansluiten op uw bedieningspaneel. Naast de visuele en geluidsopnames die u op afstand kunt raadplegen, wordt u in real time gewaarschuwd bij een eventuele storing van uw alarmsysteem.

Deze zender is alleen compatibel met de Visonic Powermaster 10 / 30 en 33 G2 bedieningspanelen, vanaf V18.

Let op: Voordat u de Powerlink module plaatst en de kabel aansluit, moet u ervoor zorgen dat het bedieningspaneel volledig is uitgeschakeld (voeding losgekoppeld en back-up batterij verwijderd)

General

Merk Visonic