De Tyxal + DCS draadloze netstoringsmelder zorgt ervoor dat het elektrische netwerk van de te beveiligen woning of lokalen correct functioneert. In geval van een stroomstoring wordt een waarschuwing doorgegeven aan de Tyxal + alarmcentrale.
€ 138,33

Dont € 0,00 d'éco-participation.

GARANTIE:
5 jaar
COMPATIBILITÉ:
Tyxal +, Tyxal + Compact

Delta Dore Tyxal+ stroomuitvalmelder

De DCS Tyxal+ draadloze netstoringsmelder wordt meestal geassocieerd met een koelkast of andere elektrische apparatuur die niet bestand is tegen langdurige stroomonderbrekingen.

Na een periode van 30 minuten zonder stroomvoorziening stuurt de radiozender van de DCS Tyxal+ stroomuitvalmelder een signaal naar de alarmcentrale.

Deze geeft de informatie met alle beschikbare middelen door: geluidssignaal, telefoonalarm, indicatie op het bedieningspaneel van het externe toetsenbord of op het scherm van de energiemanager.

Deze detector wordt rechtstreeks gevoed door het elektrische netwerk dat hij bewaakt en werkt dus 24 uur per dag.

Opgelet product alleen compatibel met het gamma Delta Dore Tyxal + Compact en Tyxal +

TECHNISCHE FICHE

  • Detecteert stroomonderbrekingen op het elektriciteitsnet
  • Werkt samen met de alarmcentrale of autonoom:
  • Waarschuwt de bewoners na 30 minuten voor een stroomonderbreking door middel van een akoestisch (sirenes) en visueel (touchscreen) alarm
  • Informeert de personen die vooraf op de zender zijn geregistreerd (per zender kunnen maximaal 16 detectoren worden geregistreerd, in autonome modus)

General

Merk Delta Dore

You might also like!