De MDO Tyxal + draadloze micro openingsdetector is een van de meest discrete modellen openingsdetectoren. Hij kan worden gebruikt voor de beveiliging van deuren, ramen en zelfs erkers.
As low as € 52,53
GARANTIE:
5 jaar
COMPATIBILITÉ:
Tyxal +, Tyxal + Compact
Détecteur d'ouverture miniature Delta Dore Tyxal+

Delta Dore Tyxal+ miniatuur openingsdetector

Door zijn compacte afmetingen is de draadloze microopeningsdetector MDO Tyxal+ een zeer veelzijdig accessoire voor de bewaking van verschillende soorten openingen.

Geplaatst op een deur, een raam of een erker, waarschuwt hij voor inbraak wanneer de twee delen van het apparaat uit elkaar bewegen en zo een opening signaleren.

De volledig draadloze MDO-detector heeft een autonomie van ongeveer 3 jaar in normale omstandigheden.

Geleverd met een dubbelzijdige kleefband, is deze microopeningsdetector zeer gemakkelijk te installeren. Hij is in enkele minuten geïnstalleerd en kan ook zeer snel worden geregistreerd en ingesteld in het Tyxal+ alarmsysteem via het alarmtoetsenbord.

De Tyxal+ microopeningsdetector is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, grijs en bruin.

Let op product alleen compatibel met het Tyxal+ gamma van Delta Dore

Alarm en domotica accessoire

Deze openingsmelder wordt geïnstalleerd op een deur of raam en meldt de opening aan de alarmcentrale. Hij kan ook worden gekoppeld aan een domoticasysteem en scenario's genereren naargelang zijn toestand: open of gesloten.

In combinatie met een energiemanager (serie RT2012) of een draadloze thermostaat (TYBOX 5100/5150) schakelt de verwarming automatisch over op vorstbeveiliging wanneer een beveiligde uitgang wordt geopend.

In combinatie met TYXIA-ontvangers wordt de verlichting automatisch ingeschakeld wanneer een deur wordt geopend (bijv. kleedkamer, kelder, enz.) De Tyxal+ microdetector is een essentieel onderdeel van een Tyxal+ alarmsysteem, en ook essentieel in een domotica-oplossing (gebruikt met de Tydom domotica box) om acties in te stellen in functie van het openen/sluiten van deuren en ramen.

Accessoire alarme et domotique

General

Merk Delta Dore

Fiche technique et services

Fiche technique
  • 5 jaar garantie
  • Geleverde batterijen 1 CR2032
  • Levensduur van de batterij 3 jaar
  • Vertragingstijd invoer 45 s
  • Afmetingen H25 x B52 x D8 mm