Delta Dore Tyxal+ Compact-sensor

Delta Dore Tyxal+ Compact detectoren omvatten vele soorten inbraakdetectoren voor de beveiliging van een kamer, huis of gebouw. Er zijn ook detectoren die bescherming bieden tegen het risico van huiselijke ongelukken, waardoor de reeks alarmdetectoren wordt uitgebreid voor maximale veiligheid.... Meer lezen

Inbraakdetectoren

Tyxal+ draadloze micro openingsdetector

Deze MDO Tyxal+ micro openingsdetector is een zeer discreet model. Hij is ontworpen om het openen van deuren, ramen of erkers te detecteren.

Tyxal+ onzichtbare draadloze openingsmelder voor PVC-ramen

Deze DOI PVC Tyxal+ detector is ontworpen voor montage op PVC ramen. Deze nauwelijks zichtbare detector wordt geleverd met alle onderdelen die nodig zijn voor de installatie en is zeer doeltreffend.

TYXAL+ draadloze openingsmelder

Deze draadloze DOBL Tyxal+ melder werkt door middel van een magnetisch contact. Als het contact verbroken wordt, stuurt de melder een radioalarm naar deTyxal+ alarmcentrale.

Tyxal+ garagedeur-openingsmelder

Dit is een draadloze magneetcontactdetector. Hij is ontworpen voor garagedeuren of grote metalen deuren en waarschuwt voor pogingen tot inbraak.

Tyxal+ draadloze bi-lens bewegingsmelder

Deze DMB Tyxal+ detector heeft twee specifieke detectielenzen. Eén normale lens is gewijd aan het detecteren van menselijke aanwezigheid en de andere "dierlijke" lens detecteert dieren, waaronder honden of katten, waardoor ze kunnen rondlopen zonder dat het alarm afgaat.

DMDR TYXAL+ bewegingsmelder

Deze DMDR Tyxal+ bewegingsmelder detecteert indringers in een zeer specifiek gebied. Hij is verbonden met een alarmcentrale, detecteert onregelmatigheden en stuurt een waarschuwing naar de centrale via een beveiligde radioverbinding. Het detectiebereik is 2,5 m hoog en 30 cm breed. Het kan horizontaal of verticaal, binnen of buiten geïnstalleerd worden. De levensduur is 10 jaar.

Delta Dore DMDB Tyxal+ aanwezigheidsmelder met dubbele technologie

Deze detector maakt gebruik van zowel infrarood- als microgolftechnologie. Hij analyseert zowel massa als warmte. Met een specifieke lens met dierimmuniteit moet deze detector hoog in huis worden geïnstalleerd.

Tyxal+ draadloze bewegingsmelder voor buiten

De Tyxal+ draadloze buitenbewegingsmelder detecteert elke verdachte beweging in een bewakingszone. Hij is geschikt voor huisdieren.

TYXAL+ draadloze buitenbewegingsmelder

Dit is een bewegingsmelder voor buiten. Met een dubbele infraroodstraal is deze DMBE-referentiedetector ontworpen voor het beveiligen van een gevel of omheining om indringers te detecteren.

Detector om het risico op huiselijke ongelukken te voorkomen

TYXAL+ waterlekdetector

De DF Tyxal+ referentiedetector bestaat uit 2 componenten, waaronder een zender en een sonde. Zodra de vloeistof de sonde bereikt, activeert deze een beveiligd radioalarm dat wordt doorgegeven aan een regeleenheid.

Delta dore Tyxal+ ALARM rookmelder

Deze DR Tyxal+ rookmelder zendt lokale waarschuwingen uit. Hij geeft ze door aan een controlecentrum dat de eigenaars telefonisch op de hoogte brengt via vooraf opgenomen nummers.

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Promotie (-11%)
  Tyxal + radio micro opening detector
  MDO TYXAL+

  Tyxal + radio opening detector

  De MDO Tyxal + draadloze micro openingsdetector is een van de meest discrete modellen openingsdetectoren. Hij kan worden gebruikt voor de beveiliging van deuren, ramen en zelfs erkers.
  As low as € 47,50 Regular Price € 52,53
 2. Promotie (-6%)
  Draadloze rookmelder - Alarme Delta Dore Tyxal +
  DFR TYXAL+

  Draadloze rookmelder - Alarme Delta Dore Tyxal +

  De Tyxal + DFR draadloze rookmelder is een hoogwaardige rookmelder die een geavanceerde brandbeveiliging biedt. Hij zendt lokale alarmen uit en geeft deze door aan de alarmcentrale, die telefonisch contact opneemt met de vooraf geregistreerde nummers.
  Special Price € 74,00 Regular Price € 78,56
 3. Onzichtbare draadloze openingsmelder voor PVC ramen Tyxal +
  DOI PVC Tyxal+

  Onzichtbare draadloze openingsmelder voor PVC ramen Tyxal +

  De draadloze openingsmelder Tyxal + PVC DOI is speciaal ontworpen voor PVC-ramen. Hij wordt geleverd met de nodige onderdelen voor de installatie ervan. Hij is nauwelijks zichtbaar, maar daarom niet minder doeltreffend om een gevoelige uitgang te beschermen.
 4. Promotie (-8%)
  Radio opening detector Tyxal +
  DO TYXAL+

  Radio opening detector Tyxal +

  De draadloze openingsdetector DO BL Tyxal + is volledig draadloos. Hij wordt geïnstalleerd op een deur of raam en wanneer de twee elementen uit elkaar bewegen, stuurt hij een radiografisch alarm naar de alarmcentrale.
  As low as € 90,50 Regular Price € 98,21
 5. Tyxal+ garagedeuropener
  DOS TYXAL+

  Tyxal+ garagedeuropener

  De Tyxal+ garagedeursensor waarschuwt voor pogingen tot inbraak bij een garagedeur of andere grote metalen opening. Deze magnetische contactsensor is draadloos.
 6. Promotie (-12%)
  Tyxal+ radiobewegingsmelder met dubbele lens
  DMB TYXAL+

  Tyxal+ radiobewegingsmelder met dubbele lens

  De Tyxal+ bewegingsdetector met dubbele lens wordt geleverd met twee specifieke detectielenzen. De normale lens detecteert elke menselijke aanwezigheid, de dierlijke lens laat honden en katten toe zich te verplaatsen zonder een alarm te activeren.
  Special Price € 160,00 Regular Price € 182,71
 7. Tyxal + draadloze waterlekdetector
  DF TYXAL+

  Tyxal + draadloze waterlekdetector

  De draadloze waterlekdetector Tyxal + DF is bedoeld om een van de meest voorkomende ongevallen in huis te voorkomen: overstromingen. In geval van een waterlek wordt dit op de grond gedetecteerd en doorgegeven aan de Tyxal + controle-eenheid, die het aan de eigenaar doorgeeft volgens de procedures die tijdens de configuratie van het systeem zijn vastgelegd.
 8. Tyxal + draadloze buitenbewegingsmelder
  DME TYXAL+

  Tyxal + draadloze buitenbewegingsmelder

  De Tyxal + DME draadloze bewegingsmelder voor buiten detecteert alle verdachte bewegingen in zijn bewakingszone, terwijl huisdieren vrij kunnen bewegen. Zijn waarschuwingen zijn zeer betrouwbaar.
 9. Tyxal + draadloze buitenbarrière bewegingsmelder
  DMBE TYXAL+

  Tyxal + draadloze buitenbarrière bewegingsmelder

  De DMBE Tyxal + buitenbewegingsmelder werkt als een echte barrière om de omgeving van uw huis te beschermen. Een dubbele infraroodstraal beveiligt de gevel of een omheining van het huis door indringers te detecteren.
 10. Détecteur de mouvement rideau blanc - Delta Dore Tyxal +
  DMDR TYXAL +

  Gordijn bewegingsmelder - Delta Dore Tyxal +

  Met deze gordijnbewegingsmelder kan een smalle ruimte of een ruimte met meerdere openingen worden beveiligd dankzij de smalle en lange detectiestraal. Als hij voor een uitgang wordt geïnstalleerd, beveiligt hij het komen en gaan door onmiddellijk te waarschuwen bij een kruising.

Producten 1-10 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren